Tékozló Homár

Killer sajtóközlemények - Most elkaphatja Norbit!

Norbi.hu Kft./Sajtóközlemény

2005.05.20. 12:03 | jackyll | Szólj hozzá!

A hét közleménye nem egyszerûen olyan darab, amit elolvas az ember, jót röhög, aztán továbblapoz. Ez a közlemény akár népmozgalmat is gerjeszthet, ráadásul olyant, amihez azt kell csinálni, amit az igazi Homár-olvasó a legjobban szeret a világon: vagyis semmit. De azt elvhûen és következetesen. Kedvenc fitneszelõ exrendõrünk ugyanis azt ígéri, hogy ha nem megy el tízezer ember a legközelebbi nyilvános szeánszára, akkor abbahagyja az aerobikozást. Nagy A-val, ráadásul. Könnyû lenne rámondani, hogy naná, csatlakozom, de azért azt javasoljuk, gondolja át még egyszer: ha komolyra fordula helyzet, mi lesz velünk Schobertné Rubint Réka médiatörténeti sikolyai nélkül? Ja tényleg, kóstolta valaki a Norbi tésztát, üdítõt és rudat?

Tisztelt Hölgyem/Uram!* ** Nagy tisztelettel arra kérnénk Önöket, hogy rendezvényünk sikerét *(2005. május 28.)* tudásukhoz és lehetõségeikhez képest segíteni szíveskedjenek abban, hogy ezen a rendezvény minnél nagyobb publicitást kapjon és sikerüljön több mint *10.000* embert kicsábítani a *Felvonulási térre*. ** *Belépés díjtalan! *Hivatalos regisztráció 10 órától a helyszínen.

Mûsorvezetõ: *LIPTAI CLAUDIA*

*Folyamatos programok*, *SZTÁRVENDÉGEK* *Fellépõ: 2004. év hangja*

Megnyitó: - 14.00 óra - *Dr. Rácz Jenõ* egészségügyi miniszter, *Dr. Kökény Mihály* kormánymegbízott *NORBI torna*: - *14.00-15.00-ig * ** *AJÁNDÉKOK, NYEREMÉNYEK* folyamatosan, a résztvevõk ellátásáról a szervezõk gondoskodnak

A szervezõk mindent megtettek a siker érdekében:

- 12.000x0,5 l *NORBI UPDATE 1*. üditõital - *ÚJDONSÁG! - SIÓ* - 10.000 adag Norbi tészta - *CERBONA * - 10.000 adag sajt, tejföl, Norbi rúd - *MIZO* - számtalan hús termék - *SZOLEMEAT* - több ezer adag Muffin - sós magvas rudak - *FORNETTI* - számtalan érdekesség - *MULTABEN - PROMECOM Kft.* - *ADIDAS - MOUNTEX - NORDIC WALKING*

- *TV2, WELLNESS MAGAZIN, FLYERZ, DANUBIUS*

Hirdetmény: - *NORBI úgy döntött, ha nem lesz 10.000 ember a helyszínen abbahagyja az Aerobic-ot!*

- Annyit küzdött már a sikerért, és a magyar emberek egészségéért!!!

Segítségüket elõre is köszönjük: *NORBI.HU Kft.*

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása