Tékozló Homár

Kártyaletiltás "ingyen"

A Visa Europe CardSystems Solutions elleni hackertámadás után a magyar bankok is letiltatták ügyfeleik érintett kártyáit, de nálunk még ez sem ment zökkenõmentesen, ahogy azt Olvasónk tapasztalta:

Miután felhívott az OTP, hogy én is érintett vagyok és hogy javasolja a kártya letiltását és mindezt ingyen megteszi ha hozzájárulok, két napra rá jött egy kis SMS egy 5000 ft-os letiltási díjról. Felhivtam õket telefonon és azt válaszolták, hogy minden bizonnyal majd jóváírják nekem a letiltási díjat, ám ez azóta sem történt meg.

A C-hitel számlámat is rendszeresen megdézsmálják, ugyanis az idétlen számítógépes programjuk nem képes kiszámolni, hogy a hó végére mennyi lesz a kamatom ezért, ha van -300 minusz a számlán és én rátöltök 310 forintot a biztonság kedvéért, akkor záráskor kiszámolja, hogy -1 forint és még levon 800 forint hitelbírálati díjat, mivel felvettem 1 forintot. Erre a történetre az volt a valasz, hogy tegyek panaszt írásban.

UPDATE (11:45): Két nap leforgása alatt az OTP-nek sikerült visszautalnia a levont ötrugót.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása