Tékozló Homár

Kalandozás az energetikai alvilágban 1.

Ismeretlen cseh cég/BulDoser energia ital

2005.07.15. 10:03 | szily | komment

A vakvéletlen, a kifacsart ízlés, valamint az átmenetileg lapos pénztárca két szerény családból származó energiaitalt sodort tegnap a szánkba. A tanulság: energiaitalok közt kalandozni szórakoztató, de nem mindig nyálkahártyabarát időtöltés.

Az első - dél körül, remegő kézzel bedöntött - versenyzőt jó szívvel a logója miatt tudom ajánlani. Kompakt, izmos, jól eltalált, piros bulldózerről van szó, ami - ki nem találnák - kék-ezüst környezetben jelentik meg. A név sem rossz, az apakomplexus ezúttal a BulDoser szót juttatta a mindig csak arra gondoló cseh italmérnökök eszébe.

(A műfajban a kedvencünk, ha egyáltalán igaz a hír, a Red Bula nevű termék, amit egy olvasó állítólag saját szemével látott. Természetesen nem hisszük el, de így sem rossz.)

A munkagép amúgy felejthető ízű, alantas Red Bull-klón, a Mester markáns édessége és metsző savanyúsága nélkül, de ha nagyon lehűtve és nagyon gyorsan isszuk, akkor máris kidomborodik az az előnye, hogy bőven kétszáz alatt adják a Profiban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mate0916 2009.12.04. 14:51:22

a Doser román:D és a legjobb energiaital:D DOSER 4LIFE!!! Băutură energizantă (az "ă" román betű)

lee213 2009.12.08. 17:15:46

Attól hogy románul van rajta, még lehet h csehországban gyártják. mellesleg magyarul is rajta van, sőt a magyar feliratok vannak felül. venni köll egyet oszt megnézni hol gyártják :)
süti beállítások módosítása