Tékozló Homár

Kommersz hazai

BudafokVin Kft./Fröcccs

Amíg a Homár önpusztító szigetelésben tobzódik, ügynökei felderítették a hazai könnyûdrogok legújabb generációját:

A Szigeten nem várt kellemes meglepés ért, amit szeretnék megosztani a Homárral és minden olyan Sziget-látogatóval, aki nem tud elszakadni az autentikus magyar kocsmai termékektõl és legszívesebben mindig magánál tartana legalább egy "nagy slukkra" valót belõlük. Az nem lepett meg, hogy fröccs is kapható a Szigeten - ez így van rendjén. De hogy formatervezett PET-palackokban, 0,33 literes kiszerelésben is elérhetõ ez a nagyszerû szomjoltó, már annál inkább.

Gyorsan be is szereztünk belõle tesztelésre néhány palackkal. Az eredmény: mind egy szálig elfogytak, tehát nagy baj nem lehetett a beltartalommal, amit egyébként szakszerûen "szénsavas boralapú frissítõ italként" kellene neveznünk - tudjuk meg a palack címkéjérõl.

Még két érdekesség ugyancsak a címkérõl: egyrészt a terméket forgalmazó cég székhelye vicces módon a Sörház utcában található, másrészt a fröccs, mint köznév dupla cs-vel, míg a fröcccs, mint márkanév, tripla cs-vel irandó.

Mindenesetre mindenkinek ajánlom kipróbálásra, és fogyasztás közben gondoljunk hálás szívvel e nemzeti ital névadójára, Vörösmarty Mihályra, és Jedlik Ányosra, aki nélkül ma talán uborkalével innánk a fröccsöt.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása