Tékozló Homár

Én, meg a sztár

Cannabis Hungary Kft./Megasztár energy drink

2005.08.22. 11:57 | jackyll | Szólj hozzá!

Az éppen közszájon forgó márkák gyakran sokasodnak be hirtelen a mörcsandájz-lehetõségek mielõbbi teljes kiaknázása érdekében. A termékek számával növekvõ márkaamortizációs faktor hagyhat kivételeket (lsd. Norbi-minden), de hogy a virágzása delén tovacsusszant Megasztár meddig húzza, azt csak a tv2 tudja. A boltokban megjelent tápszert carne con carne vadászta be:

Tegnapelõtt jött velem szembe (nem is, mert a polcon állt) a Cannabis Hungary Kft. újabb csodája: a Megasztár energy drink. Ezt muszáj megvenni - gondoltam, és 255 forinttal hozzájárultam a Honvéd utcai ABC virágzásához.

Kutyaharapást szõkével, így az egyszeri jómunkásember hajnali fél nyolckor energiaital-kóstolóval gyógyítja az éjjeli 4 db pezsgõ-pirosbika kombót. Kicsit szárazabb a Red Bull-nál, amúgy nincs nagy különbség. Összetételét tekintve 400 mg taurin, 32 mg koffein valamint rengeteg E betû per 100 ml. Egyebet nem tudok. Kérem kapcsolja ki.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása