Tékozló Homár

Nem barát a szex a sajttal

Sole Rt./Xtreme sajt

2005.11.08. 00:05 | szily | komment

Elõre is bocsánatot kérünk az érzékenyebb olvasóktól, de: muhahahaHA. Igazán naiv levelezõnket ugyanis egy egyszerû fekete fóliával és 18-as korhatárkarikával is sikeresen rázta át a Sole Rt. Ha rosszmájúak lennénk, azt is mondhatnánk, hogy mire számít, aki korhatárkarikás sajtot vásárol? De nekünk nincs semmiféle májunk. Viszont legközelebb kipróbáljuk, hogy csapvizet töltünk pet-palackba, ráírjuk, hogy „pina” és piacra dobjuk flaskánként mondjuk 250-ért. Fél év, és sírhat a Szentkirályi. Íme a levél:

Hahó homár!

Magam is bedõltem a marketingnek, mert vásároltam a CBA-ban egy "Extreme - csak felnõtteknek" fekete átláccatlan fóliás trappista sajtot a Solétól (még egy 18-as szám is volt rajta bekarikázva, mint a korhatáros filmeken). GOLNDOLTAM valami extra forma, íz (nem arra célzok), fûszerezés vagy valami meglepi lesz benne, mármint a sajton kívül, erre totális csalódásomra egy sima szeletelt trappista sajtot sikerült vennem, 1900 Ft-nál is drágább kilós árért!!!!

Egyébként a trappistát 1000 alatt simán lehet venni, meg a boltosnéni fel is szeli, ha megkérem, szóval 1. csalódtam, 2. felháborodtam! mit szóltok ??? :) szerintem botrány!

TH

NAK kommentárja két íróasztalnyi távolságból: "monnyuk trappista ezer alatt, olyan mint dobozos sör száz alatt, vagy összeteleszkópos montenbájk húszezer alatt de ez már egy másik thread".

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása