Tékozló Homár

Ideális fészek pinabubusoknak és menyhalhorgászoknak

Kiadó lakóhajó

2005.11.25. 00:02 | szily | Szólj hozzá!
A szezon legfantáziadúsabb lakáshirdetését kapta meg a Homár egy wiw-es köremailben. A dunai halfajok és az illegális szex szerelmesei egyaránt felkaphatják a fejüket, hiszen mikor látott utoljára bárki kiadó lakást egy állóhajón? Vágott nutriazsigerrel etetve odaállhat a menyhal, ami pont a kérdéses idõszakban fogható. Íme a levél, amit ráadásul egy kulturális-pénzügyi celebritás, Iványi György exbankár, a Magház-épületek apukája adott fel:

TÉL ÉS TAVASZ A DUNÁN. Dunai lakás egy állóhajón kiadó! A belvárosban, a Szent István Park mellett, remek közlekedésnél. Kilátás a Margitszigetre! Egyedi készítésû fabútorokkal kompletten berendezett 25 nm-es hajólakás kiadó 2005. december végétõl 2006. április elejéig. Saját terasz, nappali, zuhanyzó, hálószoba. Irányár: 95ezer Ft/hó minden rezsivel együtt. Ha érdekel, hívjatok a 20 9354466-on.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása