Tékozló Homár

mire jó a közterület?

Coca-Cola Magyarország/Fanta-kampány

2005.04.17. 21:55 | jackyll | komment
A fiatalosan vidámbulis Fanta matricakampányának szigorú, maximum ötvenezres bírsággal feszül neki a Fõvárosi Közterület-felügyelet, írta az Index. A gyomorsaválló üdítõ kampánya a szokásos "szétszakadok annyirajóleautózniabalcsira"-életérzést ezúttal hawaii illegális bevándorlókkal adja el a kor követelményeinek megfelelõen az eddigieknél egy fokkal debilebb kivitelben. Az Ogilvy & Mather nevével szignált kreatív eredetileg német piacra készült, de a butaság nemzetek feletti létjogosultságát igazolva, régi csatlósállamként nálunk is csuklóból reciklálható volt.
Olvasson tovább!

Optimalizált ébredés

Innovative Sleep Solutions/Sleeptracker

2005.04.14. 13:50 | jackyll | komment

A New Scientistnél oda meg vissza vannak, hogy egyesek olyan karórán dolgoznak, ami figyeli az ember alvásciklusait, és akkor ébreszti fel, amikor várhatóan a legfrissebb lesz. Ezt az agy elektomos aktivitásának mérésével határozza meg egy a felhasználó által beállított idõintervallumon belül. A cikk szerint az óra csak jövõre kerül boltokba, de szerencsére erre az ötletre mások is rájöttek, akiktõl 150 dollárért már rendelhetnek a nehezen ébredõk egy kicsit bucibb külsejû változatot.

Az intelligens futócipõ

Adidas/Adidas 1

2005.04.14. 13:17 | jackyll | komment
Adidas-1 Álmaimban sem hittem volna, hogy egy ilyen szókapcsolatot valaha is komolyan leírok, de most muszáj. A terepviszonyokhoz processzorvezérelve alkalmazkodó Adidas 1 már hetek óta tarol, pillanatnyilag nálunk is elfogyott a néhány 65 ezer forintért vesztegetett darab. Amíg megérkezik saját tesztpéldányunk Josh Rubin élménybeszámolójával kell beérnünk, aki szerint nagyon kényelmes.

kártyafüggetlenítés deluksz

2005.04.14. 10:48 | jackyll | komment
Az Index cikke szerint "Az osztrák Yesss diszkont mobilcég weboldalán bárki rábukkanhat arra tájékoztatóra, amely mobiltelefonok kártyafüggetlenné tételéhez nyújt segítséget." Nem mintha egy sima "nokia unlock" kereséssel nem lehetne segítséget találni a mûvelethez, mi még ezt is megspóroljuk kedves olvasóinknak. A Nokiafree szolgáltatását korábban 100%-os sikerrel teszteltük, a Yesss linkjei közül a svéd Trycktillnél volt még Nokián kívül egyéb márkák kikódolására lehetõség.
süti beállítások módosítása