Tékozló Homár

Vallásos körömnyomtató

ImagiNail/NailJetPro

2005.04.29. 13:55 | jackyll | komment
A csincsillaprém-dzseki + magassarkú tornacipõ kombó nélkülözhetetlen kiegészítõje a digitálisan nyomtatott mûköröm. Az organikus körmön is alkalmazható NailJetPro UV-lakkal alapozás után alig 3 perc alatt viszi fel kiskutyák fényképét, gyermekek rajzait avagy Szûz Mária gyárilag telepített arcmását. Akciós, 1,1 millió forintos ára miatt elsõsorban ipari felhasználóknak vagy nagyon elkeseredett milliomosoknak ajánlott. (Eszternek köszi a linket.)

töményteszt közkívánatra

2005.04.29. 12:10 | jackyll | komment
Az Önök kérték pszeudorovat ajándéka az archívumok bugyrából az elsõ tényfeltáró gasztrohorror-beöntés, a sajtótörténeti jelentõségû Nagy Kommerszteszt. Az Index Alkohológiai Szakbizottsága vételezett tizenegy fajta kommersz tömény italt (tudományos módszerrel: bement az áruházba, aztán amibõl volt kétdekás, abból vett), az üvegeket papírba burkolta (hogy ne látsszon a címke), és az anyagot alaposan kielemezte.

Sörnyitós papucs

Reef/The Fanning

2005.04.29. 12:03 | jackyll | komment
Önkéntes kémünk, Péter szúrta ki a Reef legújabb fejlesztését, ami a nyár slágere lesz. A szörfös Mick Fanning szignóját viselõ papucs talpába sörnyitót forrasztottak, hogy az esti bícspartira se kelljen átöltözni. Minden strandrajáró vagy strandra nem járó férfi álma a zöld változaton kívül fekete, szürke és barna színben kapható 40 dollárért (~7,5khuf).

Pat Bateman késtartója

Viceversa/Voodoo késtartó

2005.04.29. 10:08 | jackyll | komment
Februári felbukkanásakor pornóvírusként suhant végig a neten a Viceversa brutálprogresszív késtartója. A jó hírt a Gizmodo hozta, júniustól ugyanis kapható is nyamvadt 40 dollárért (~7,5Khuf). Raffaele Iannello munkája ötvözi az Amerikai pszicho steril eleganciáját az útjelzõ táblák figuráinak játékosságával. Hitchcock-fanoknak kötelezõ, de házassági évfordulóra is ideális.

Innováció Kínából

2005.04.28. 15:00 | jackyll | komment

A mellékelt képet a budaörsi Tescóban lévõ Humanicban sikerült készítenem. Telefonnal, ami a minõséget sajnos limitálja. A bokszolócipõs macák után már azt hittük nincs gusztustalanabb, de korai volt az öröm. Felütötte a fejét az innováció Kinában.

Márkáját és árát egyelõre nem sikerült rekonstruálni kedves olvasónk, András gyûjtésének, de kutatóink már dolgoznak rajt.

Ha Ön is a nemzetközi trendek pulzusán tartja kattintóujját, ne habozzon megosztani élményeit embertársaival, benne lehet az internetben!

Mazochizmus az ágyban

Hivox/Snore Stopper

2005.04.28. 14:24 | jackyll | komment
Múlt héten megmutattuk, hogyan ébredjünk frissen és üdén, ezen a héten egy ágyasunk nyugalmát segítjük elõ. Amikor a horkolásgátló sokkoló mikrofonja gyanús zajokat észlel (például a kutya kapargatja az ajtót vagy tényleges horkolás történik), négy másodperces pihepuha kisfeszültségû elektromos impulzussal tudatja viselõjének, hogy ideje fordulni az ágyban. A 45 fontos (~17Khuf) pavlovi brutforsz idõvel vélhetõen jobb belátásra/mûtéti beavatkozásra/szakításra bírja gazdáját.

Garanciális kánaán

2005.04.27. 17:44 | jackyll | komment
Bár évek óta nem találkoztunk olyan bolttal, ahol ne adtak volna legalább egyéves garanciát számítógép-alkatrészre, most mindenesetre hivatalosan is kötelezõ. Az Index cikke szerint a kormányrendelet június 1-jétõl kötelezi a kereskedõket a 10 ezer forintnál drágább bútorok, hardverek és babakocsik garanciájára. A 3 napos cseregarancia továbbra is érvényben van, legalábbis meghibásodás esetén (ha nem tetszik a mûholdvevõ színe, az szopacs).

Nyereség, élvezet, online kaszinó

Betandwin/Online sportfogadás és kaszinó

2005.04.27. 14:05 | jackyll | komment
Magyarra is lefordította oldalait Európa vezetõ internetes fogadási társasága, a Betandwin, hogy tovább fokozza a Szerencsejáték Rt. rettegését. "A játék nyereség! A játék élvezet! Több mint 1 mio ügyfelünknek. Ön se hagyja ki!" Ki tudna ellenállni ilyen csábításnak? A minden perverzióra nyitott Homár önfeledten vetette bele magát a szenvedélybetegség iszamos táptalajába.
Olvasson tovább!

Tornacsizma Londonból

2005.04.27. 12:51 | jackyll | komment
A Velvet-kru egészen Londonig elment, hogy leleplezze a legújabb bevándorló-trendet. A bennszülöttek dizájnos szemüvegeik ellenére deréktól lefelé spártaian öltözködnek, így a tarkabarka tornabakancs is a keleti fiatalok körében hódít. A virágmintával borított neohippi prototípus mellett létezik még rózsás és a kötelezõ halálfejes verzió is, mindössze 35 fontért (~12Khuf).

Iron Maiden akciófigura

NECA/Eddie akciófigura

2005.04.27. 09:54 | jackyll | komment
A metálbootlegging reneszánszán, mi is lehetne szebb ajándék szeretteinknek, mint egy akciófigura a hõskorból. A kétféle kivitelben - kényszerzubbonyban leláncolva illetve sugárpisztollyal fenyegetõzve - nippek közé állítható 17,5 centis Eddie méltó emléket állít a közös ordítva hányásoknak. A május 25-ig elõrendelhetõ figurák remélhetõleg akkora sikert aratnak, hogy hamarosan elkészítik az öltöztethetõ Rob Halford Barbit is.
süti beállítások módosítása