Tékozló Homár

Körömfújó majom

Girls Stuff/Blow Monkey Nail Dryer

2005.05.13. 20:21 | jackyll | 1 komment
Ez valahogy kimaradt a menõcikibõl, de annyira édi, hogy meg kell zabálni. A plasztikállat hûvös levegõvel szárítja csajunk vagy traveszti barátunk karmait. Nincs többé lábujjkörömfújással elõidézett gerincsérülés, vagy magasfeszültségû áramütésoid kézfejlegyezés. 5 fontért (~2khuf) még akkor is megéri, ha delfinné operáltattuk magunkat.

Borterrorizmus és boralvilág

2005.05.13. 09:36 | jackyll | 1 komment
Békésebb borvidékekre evezve és hogy legyen mihez viszonyítani jopofiskodó szakértelmünket a Tannin leleplezi miért utálják a dél-franciák kamionrobbantgatásig menõen a spanyolokat, kis híján meghasonul önnön alkoholfogyasztása mértékén, de aztán erõt vesz magán és alámerül a Homár által is rettegve figyelt ezer forint per palack alatti pokolba, hogy számottevõbb májkárosodás nélkül megdicsõülve térjen vissza.

Klasszikus náci szuvenír

Führerwein

2005.05.13. 09:13 | jackyll | 1 komment

Készült volna-e barbigázkamra, ha a nácik nyerik a háborút? Ez még Philip K. Dick regényébõl sem derül ki, annak idején is létezett viszont hagyományos mörcsandájz. Egy titokzatos olvasónk emelte napfényre egy titokzatos borospince legsötétebb bugyraiból ezt a tárgyat:

Eredeti Führerwein, 44-es évjárat, garantáltan nem karvalytõkérõl szüretelt szõlõbõl. Mivel kuriozitása nyilvánvalóan felülmúlja élvezeti értékét, a palack bontatlan maradt, így a tartalom minõségét illetõen csak találgatni tudunk. Ha kibontjuk, tartalma elveszíti értékét, de ha zárva marad, nem derül ki, konkrétan mi ez az érték. Vagyishát Schrödinger macskája lakik benne. Olyan borért pedig, amiben 60 éve egy döglött (vagy élõ?) macska pácolódik, hülyeség volna feltörni a pecsétet, ebben a társaság kvantumfizikában járatlan tagjai is egyetértettek.

Olvasson tovább!

Rugdalózó-Hiszekegy

Cimbora Gyermekruházat/rugdalózó

2005.05.13. 08:48 | homár up | Szólj hozzá!
Ha akarom, poén, ha akarom ruhacímkébe bújtatott ideológiai gerillamarketing, ha akarom, egy monomániás pártidiótaszerûség kórrajzának részlete. Gyanútlan rugdalózóvásárlás eredményezte a képen látható leletet, aminél csak az okozott volna nagyobb meglepetést, ha ruhadarab combjára hímzett maci mozogni kezd és Wass Albert-verseket szaval el. Egyébként ruhadarab maga, mondani sem kell, kínai gyártmány. Tudja valaki mandarinul, hogy "Vesszen Trianon!"?

Izzadjon a büdös kölke

XMAT LLC/GamerCycle

2005.05.13. 08:32 | jackyll | Szólj hozzá!
Playstationre gyógyult gyermekek mozgáshiánya miatt aggódó szülõk végre fellélegezhetnek. A GamerCycle-re szíjazva alig 300 dollár ellenében (~59khuf) egész nap pedálozhat a kiskorú, vagy különben nem mûködik a tévé. Az agresszív megoldás mezei dvdzés esetén is mûködhet, apuka távirányítójával lehet csak kiszedni a videokábelt a szobabiciklibõl.

Igazságos Mr.T képregényben

APComics/Mr.T Comic

2005.05.12. 13:01 | jackyll | Szólj hozzá!
A 80-as évek egyik ikonikus csokkere, Mr.T napokon belül önálló képregénnyel jelentkezik. Az A-Team egyetlen maradandó figurája, legendás aranyba öntött viccesnégere személyesen felügyeli dialektusának prezerválását. A tévésorozat és egy szösszenetnyi pankrátorkarrier után a neten támadt fel Mr.T kultusza, amit azóta beszélő kulcstartótól kezdve mókás tárgyakkal is megtámogattak. A május 21-én megjelenő füzetet olyan országokban érdemes keresni, ahol van rendes képregénybolt.

Orális internet - vigyázat, álreklám!

Egyelőre ismeretlen/Szopós álreklám

2005.05.12. 12:12 | szily | Szólj hozzá!

Egyik kedvenc műfajunk a trágár/felháborító álreklám. Ezt vagy a megrendelő csináltatja, hogy aztán álságosan tagadva az egészet besöpörje a pikáns érdeklődés gyümölcseit, vagy egy fiatal rendező/kreatív, hogy megmutassa, mit is tudna, ha szabadna neki. Hogy ki volt az úttörő, azt nehéz megmondani, talán a homárközeli Nick Denton gawker.com blogján lehozott diáklányos-spermás Puma poszter 2003 elején. Azóta végigsöpört a világ mailboxain az önrobbantó Volkswagen-tulajdonos, majd a magyar származású tojásos-leszbikusos sörreklámfilmecske. Most újabb darab terjed, bár ez azért közelebb áll a funpic kategóriához, mint a komolyan beszopható álreklámhoz.

Olvasson tovább!

A szaros gatya idén a trend

Abercrombie & Fitch/Ezra Fitch Premium Selvage Boot

2005.05.12. 09:55 | jackyll | Szólj hozzá!
Fû-, tintafoltos, netán szaros a farmerünk? Mostantól nem probléma, hiszen ez az amerikai tinédzserek legújabb formaviselete, mi se szégyenkezzünk. Az Abercrombie & Fitch reklámjait fiatal, szexis lányokra bízta, a siker sem váratott sokáig. Itthon vírusmarketingesek hordják elõszeretettel a 198 dolláros (38,5khuf) nacit, a titkos jelrõl biztosan felismerik egymást. (thx, mate)

Ingyenmozi warezzal

2005.05.11. 14:30 | jackyll | Szólj hozzá!
Vasárnap ingyen nézhetik meg Hitler utolsó napjait vagy a Nixon-merényletet, akik bemondják az Urániában, hogy látták internetrõl letöltve a Sin City-t. Az akcióban Békéscsaba, Debrecen, Gyõr, Pécs, Szeged és Szombathely egy-egy mozija is részt vesz, júniusban meg a multiplexekre, augusztusban pedig az ország többi nagy mozijára is kiterjed. Minthogy minden filmnek maximum 2-3 nappal az amerikai premier után felkerül a netre kamerával rögzített változata, az épp megtekinteni kívánt darab címe is bemondható. Köszönjük, ASVA!

Dugd meg a lakóparkot!

Autóker/Marina Part óriásplakát

2005.05.11. 12:37 | szily | Szólj hozzá!

A marketingesek régóta tudják, hogy ha egy terméket megszemélyesítenek, lehetőleg valamilyen állatka formájában, ahhoz könnyebb érzelmileg viszonyulni. A sokmillió példából egy az amerikai sportklubok neve, azon belül kiemelnénk az Atlanta Thrashers hokicsapatot, mivel a Nemzeti Sport éveken át "a vörhenyes gezerigók"-ként emlegette őket, az akkor még peteként sem létező Homár végtelen örömére.

Most akadt egy magyar cég, amely logikusan továbbgondolta a dolgot: az állatka tuti tipp, de egy idő után unalmas. Mi az, amit a közönség szívesen babusgat, de nem állat? Hát a kurva.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása