Tékozló Homár

Milyen robotról álmodik a Homár?

Jessica Hutchison/Kötött robotok

2005.10.14. 16:25 | szily | Szólj hozzá!

Hát olyanról, amilyent a Screenheaden talált.

A hét legaranyosabb tárgya díját vita nélkül kapták Jessica Hutchison kötött robotjai. Írtunk levelet a mesternek, így reméljük hamar kiderül, mennyiért küldene Magyarországra egy puha, színes gépembert. Ha ad szabásmintát, iziben közöljük, aztán lehet korrumpálni a nagymamákat, hogy karácsonyig kössenek belõle egy tucattal.

Politikai hajhúzogatás ovisoknak

2005.10.14. 12:48 | jackyll | Szólj hozzá!
Amerikában nem szaroznak, ha a politikai ellenfélt kifinomult intrikával szeretnék röhejessé tenni. Gyönyörû példája ennek George W. Bush pisilõ mûanyagbabája. A 7 centi magas polimerizált gumifigura vízbe állítva teleszívja magát folyadékkal, majd forró víz rácsorgatására kilövi mgából az erre a célra kialakított nyílásán keresztül. A cucc csupán 10 dollárért boldogíthatja Michael Moore mostanra bizonyára elég ideges barátait.
Olvasson tovább!

Empéhárom a cukorkaadagolóból

Pat Misterovich/Pez mp3-lejátszó

2005.10.13. 16:11 | jackyll | Szólj hozzá!
A mai legdebilebb termék az interneten ez a Pez-cukorkaadagolóba rejtett mp3-lejátszó. Azon kívül, hogy ocsmány, könnyen törik és elõre telenyomták független zenészek borzalmaival vannak pozitív tulajdonságai is. Ilyen az 512 mega memória, az usb 2.0-ás csatoló illetve az egyetlen ceruzaelemnyi energiaigény. A zakkant barkácsfejlesztõ ötletét jóváhagyták a Pez-korporátum istenei is, bár azt nem tudni, fizet-e nekik vmit a 100 dolláros árból a névért.

A Centrum kft és a huncut kompjúterek 2.

2005.10.13. 15:52 | homár sanel | Szólj hozzá!

A szerdai kalandok után mintha csak haza mentem volna. A Biztonságiak elõre köszönnek, az ügyfeles hölgy épp mással beszél (nem õ a szilikonos, a fõnöke), de rámvillantja tekintetét: "Oké, látlak, emlékszem". Sorrakerülés, konverzésön:

- Jónapot, én voltam itt kedden a.... - Uhum, emlékszem. Tudja mi volt a hiba? (Készült erre a mondatra. Nem mondom, hogy napok óta, de készült). - Hát, ha jól értettem, kétszer szerepelt ugyanaz a telefonszám (így spontán). (Célzott és most bevezeti a tõrt.) - Szóval, nem én voltam a hibás. (Ezt már megkeményedett vonásokkal mondja).

Olvasson tovább!

Voda-blokád a Pannon körül

2005.10.13. 11:49 | jackyll & hillman | Szólj hozzá!
Az utcai harcok folytatódnak, legalábbis a mobilszolgáltatók csapatai között. Szerdán a Vodafone verõleányait láttuk szórólapozni a Westenddel szembeni Pannon-shop mindkét oldalán. A csajok rikítósárga dzsekijének hátán "megmentünk" felirat világított, a szórólap pedig egy repülõgépen használatos "Nem bírod a magasságot?" feliratú hányózacskóba csomagolt autentikusan béna, korai Paintbrush-grafikájú "Menekülési terv" volt. Már kezdtük azt hinni, hogy valami felkavaró vagy értelmes dolog történik, de persze nem.
Olvasson tovább!

Hülye meghívók CXVIII. – ’Részükre az örömszerzést’, ráadásul Schmuck Andorral

Tisztelet Társasága/Meghívó

2005.10.13. 11:14 | szily | Szólj hozzá!

Tudjuk, hogy a téma homáridegen, de néha akkor sem bírjuk megállni. Szóval megint zseniális meghívót kaptunk, ezúttal az eleve bizsergetõ és titokzatos, Schmuck Andor-féle nyugdíjastámogató szervezettõl, a Tisztelet Társágától. (Ha Ön bátor, nézze meg az oldalukat is és nem fog csalódni, fõleg ha van hangkártyája.) Vesszek meg, sosem tudtam rájönni, mi is ez a társaság, mindössze egy százezer wattos pénzszivattyú csendes dohogását véltem hallani a háttérbõl. Na de honnan szíja, ha szíja? A nagy Állami Emlõbõl nyilván, de tovább nem jutottam. De vissza a meghívóhoz, ami majdnem zseniális. A lényege: Aradszky László szájjal és fõzõkanállal kielégít két és fél millió nyugdíjast. Részletek a hajtás után.

Olvasson tovább!

A Centrum kft és a huncut kompjúterek

2005.10.13. 09:01 | homár sanel | Szólj hozzá!
A cég, ahol dolgozom, kitalálta, hogy elég a corporate csekkbefizetésekbõl, sms parkolás kell. T-Mobilet kérdeztem, hogymegyez, velük kell 1 szerzõdés, Centrummal másik. Ok, velük lenyomtuk egy perc alatt, uccu, Centrumék. Lehet hogy én vagyok béna, de weben semmi, se egy oldal, se egy mail. Telefonszámot keresek, telefonkönyvben van két vonalas, meg egy halom mobil. Vonalason ügyfélszolgálat, szokásos duma: "0 - kezelõ jelentkezése". Megnyomom, persze az összes kezelõ foglalt, de nem lehet várni, bontja a vonalat. Ezt eljátszottam óránként egyszer, ráment egy fél nap, najó ez nemmegy.
Olvasson tovább!

Zenélõ neoncsík

Design Annex Inc/iBeat

2005.10.12. 11:47 | jackyll | Szólj hozzá!
A Homárnál testületileg igyekszünk elzárkózni az "i"-betûs termékektõl, esetünkben azonban felülkerekedett a ledfétis. Már nem kell sokat aludni, hogy a karácsonyfafényeket és rózsafüzéreket is letarolják a világító diódák, addig be kell érnünk a világító fülhallgatóval. A hype miatt alapvetõen iPod-kiegészítõként árulják, de bármilyen audioeszközhöz csatlakozó hangszórók zsinórja ritmusra villog vagy stabilan világít állítólag olyan 60 órán át két ceruzaelemmel. A hat színben kapható iBeat 30 dollárért (6 ropi) azonnal mozgó céltáblává változtatja tulajdonosát a külsõ kerületekben.

Akváriumos dohányzóasztal

Aqua Design/Feng shui aquariums

2005.10.12. 11:14 | jackyll | Szólj hozzá!
Tehetõsebb halbarátoknak illetve kokainozás közben guppikkal szemezni vágyó vállalkozóknak ajánljuk az Aqua Design termékét. A vízzel töltött dohányzóasztal a megfelelõ színû halakkal töltve a feng shui szerint további anyagi prosperitást eredményez. Nyilván amúgy sem vészes a helyzete annak, aki befizet egy 846 fontnál (307 khuf) kezdõdõ áru asztalra. A halak lelki békéjérõl alul-felül gumitömítés, az illegális burzsuj szórakozásról pedig az asztal tükörsarka gondoskodik.

Nyomja meg a piros a gombot és...

2005.10.12. 10:44 | ern0 | Szólj hozzá!

Igaz történet arról, hogy miért ért vissza olyan lassan a bankból kollégám. Raiffeisen Bank, Oktogon, egy idõs néni tanácstalanul toporog az elõtérben. Kollégám elõzékenyen megkérdi: - Miben segíthetek? - Pénzt szeretnék felvenni... - Akkor sorszámot kell kérni: oda tetszik menni a géphez, és meg tetszik nyomni a gombot - mutat a terem másik végébe. - Köszönöm... - indul el a néni a megfelelõ irányba, majd odaérvén megnyomja a gombot.

Sötétség. Csend. A villany kialszik, a számítógépek elhallgatnak, még az ATM automata is leáll. A néni a fõkapcsolót találta meg.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása