Tékozló Homár

Minden idõk legdurvábbja: Tesco gazdaságos Gazdálkodj okosan

Oliver Games/Gazdálkodj okosan!

2006.01.02. 12:08 | szily | 1 komment
Nekünk feláll a tojócsövünk a „termékelhelyezés” szó hallatán, de a látványtól jobban elképedtünk, mint Semjén Zsolt Dana International koncertjén. A Tesco gazdaságos Gazdálkodj okosan eleve regényes körülmények között került a Homár ollói közé, amennyiben Hajni nyerte tombolán a Fiatal Baloldal szilveszteri partiján. (Ahová újságíróként ment, a félreértések elkerülése érdekében.)

A cucc az „ezt látni kell”-kategóriába tartozik, úgyhogy ha Ön legközelebb Tecsóban jár, ki ne hagyja! Most tutira nem fogunk moralizálni azon, hogy „hogy volt pofájuk ilyet csinálni az egyik kedvenc alsó tagozatos játékunkkal” meg hogy „kíváncsi lennék, hány tecsós menedzser venne meg a gyerekének ezt a fertõzõ szemetet”, mert helyettünk innentõl beszéljenek a képek. Na jó, kicsit belebeszélünk.

A tábla két, azonnal szembetûnõ jellegzetessége a halálosan randa névbetû és a klasszikus játék mezõi közé kevert szponzorált ocsmányságok sora. Kedvenceink a Coop metszõollóval összephotosopozott ajándékkosara és a Diego szõnyegbolt. Szégyentáblán a Népszabadság.

Halálosan szíven szpozorált játékhoz illõen a kis játékosok májerebbje OTP Maestro bankkártyáról szívhatja lefele az eurót.

Merthogy ezt bizony euróba játsszák, méghozzá homályosan nyomott, az ötezres címletig duzzadó kötegekbe.

De a legkirályabb mûfaj a szerencsekártya. Ez az egyik kedvencünk.

Ám azon belül a legjobb a Hit Gyülekezetének hetilapját a serdületlen gyermekek és szüleik tudathorizontjára csempészõ kártya. Összeesküvéselmélet-hívõk figyelmébe ajánljuk ugyanakkor, hogy ez egy szopó kártya, úgyhogy talán mégis a katkók csempészték ide.

Ja és a lakás is igen randa, bár azt az ötletet elloptuk, hogy a dvd-t egy görög oszlopra is állíthatnánk a tévé teteje helyett.

Egyelõre nem marad más, mint a klasszikus Tornóczky Anita-i kérdés: És ezt így hogy? A témában nyomozni kezdünk – például hogy miért engedte ezt meg a jogtulajdonos, bárki is legyen az -, az eredményekrõl naná hogy beszámolunk. (Ezt már meg is néztük: a játékot a Minerva kiadó engedélyével szerkesztették újra.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

England win The Ashes! 2012.03.09. 20:01:11

Még jó, hogy bele nem lépett!
süti beállítások módosítása