Tékozló Homár

Fényes élet a nagyszobában

Dario Antonioni/Fénylõ bútorok

2006.01.03. 12:06 | szily | Szólj hozzá!
Van, aki nem megnyugtató vonalakkal és kellemesen semleges színekkel szereti körülvenni magát, hanem pont ellenkezõleg. Aki bírja az ingereket, miért ne élne egy manhattani kokszos bár vagy egy minimalista sci-fi film díszletei között? A dolog puszta pénzkérdés, hiszen itt van mindjárt Dario Antoinioni világítósbútor-sorozata, ami annyira bejött nekünk, hogy az elsõ korrupciós ajánlat után rendelünk egy vízálló szettet az akváriumunkba. Komolyabb ajánlatnak kell befutnia, mert egy nagyobb élettér berendezése úgy 15-20 ezer dollárra (3,2-4-2 millió forint) jönne ki.

Persze csak akkor, ha fényorgiát akarunk, mivel Antonioni bútorai nemhogy világítanak, de színváltósak is.

A kedvencünk a Lumina névre hallgató ülõkocka, ami egyszerû, látványos és a készletbõl a legolcsóbb a maga 1750 dollárjával (371 ezer HUF)

Ha nem ítélnénk el a leghatározottabban bármilyen kábítószer fogyasztását, azt is mondhatnánk, hogy az Aureole asztalt a Tervezõ kokszosoknak és képregény-rajzolóknak szánta.

Ha Ön egyik csoportba sem tartozik, viszont megtetszett a szögletes, esetleg a kerek modell, 2400 dollárért (508 ezer HUF) plusz postaköltségért már viheti is.

Aki a fánkot is szereti meg a trükkös fényhatásokat is, annak itt az Aurora nevû, fánk alakú világító asztal 3500 dollárért, ami több mint 700 ezer forint, cserébe olyan, mint egy jelenés.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása