Tékozló Homár

Mondjon nemet a temetésre!

Frigolux/halotthûtõk

2006.01.04. 15:41 | jackyll | Szólj hozzá!

Nem hagyják nyugodni halottai? Elege van a darabolgatásból, de már az erkélyre sem jut ki a sok hullától? Most megfoghatja a gondviselés lábát ugyanis a Frigolux halotthûtõi minden hasonló jellegû problémáját megoldják!

Így karácsony tájékán különösen sok gondot okoz a mélyhûtõ túltöltése. A jóleszazmégvmire töltöttkáposzta-pakkok és az ezeréve hibernált jégkrémek közé bajosan lehet bepréselni egy egész hullát. Ha tehát ön nem támogatja vagy drágállja a temetés intézményét, alternatív megoldásként választhatja az FHH-termékcsaládot.

A halotthûtõk kettõ illetve négyszemélyes, családi kivitelben kaphatók 549 vagy 1050 khuf áron. A rozsdamentes tálcákon kitûnõ állapotban õrizheti meg halottait az örökkévalóságnak, szemben a temetõk áldatlan körülményeivel.

A Homáron fórumozó gyermekek örömére pedig álljon itt a hirdetés alsó fele:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása