Tékozló Homár

Mesesajt-kámbekk

ERU Hungária Kft/Mese sajt

2006.01.25. 10:07 | jackyll | 4 komment

A Homár sem mai csirke, de teljességgel kimaradt serdülõkori étrendjébõl a Mese sajt. A kádári K+F torzszülöttje, a sajtfeldolgozás és a csokoládéipar evolúciójának valószínûtlen metszete, Olvasónk, yeti észlelése szerint visszatért, hogy újabb generációkat taszajtson bûnös élvezetbe:

Pár napja az egyik multiban ténferegve akadtam rá erre a bizarr termékre, nem bírtam ki, hogy ne vegyek belõle egy csomaggal. Megbízható források szerint (anyuuu) kicsi koromban imádtam, azonban a mostani elsõ tesztek alapján sincs ez másképpen.

A perverz jellegét erõsíti a csomagoláson található, egér által porázon tartott macska is. A dolog maga: csokoládés sajt, kakaószínû, sajt állagú, meghökkentõ ízhatással, bár emlékeim szerint hasonló zamat elérhetõ ha sajtoszsömlét öblítünk le kakaóval. Innovációt minden mennyiségben, én már fejlesztem a kaktuszízû sültcsirkét. :)
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemotox 2008.02.15. 20:22:39

ma ettem ilyet, hát nemtom, hánytatós

Missa 2009.07.24. 13:43:10

Ismerős a termék. Bár én majd 40 éve, óvodásként kaptam. Akkor még háromszög alakú volt, olyan Mackó sajt feelingű. Régi autók brája volt rajta. Na és már akkor is szar volt. Állítólag a célja az volt, hogy a gyerekekkel megszerettesék a sajtot. Na nekem kevesen múlott, hogy meg utáljam...

Dr. Shit Pál (törölt) 2012.11.04. 15:40:38

Imádom és vadászom rá! :D Aki tudja pontosan hol kapni, az feltétlen írja meg!!4!

Tblog 2018.05.07. 20:22:10

Gyerek voltam vett a család egy dobozzal. Mindannyian kipróbáltuk, ugyanaz lett belőle. Mindenki öklendezett tőle. :D
süti beállítások módosítása