Tékozló Homár

Kávés antirágó Koreából

2006.02.06. 11:02 | jackyll | Szólj hozzá!

A tubusos bélszín és a tablettás rakottkrumpli jövõképének díszleteibõl szalajtották alábbi termékünket. Olvasónk, Luca nem is sejti mire jó ez a cucc, a Homár azonban esélyesnek tartja, hogy a következõ generáció túrórudija legyen az atomcukros koffeinmentes instantkávérágó:

Ezt a különös csemegét egy koreai barátomtól kaptam, kávé ízû rágógumi. Természetesen megkóstoltam, fél percig tudtam bent tartani, azután ki kellett köpnöm. Az állaga rágószerû, az íze olyan, mint a három az egyben csomagolt instant kávéknak, de abból is inkább az, amelyiket százforintos boltban lehet kapni nagyzacskóval.

Rettentõ édes és nagyon erõs az illata. Nem tudom ki lehet a célközönség (koreai barátom sem tudja, õ sem szereti...), kávéról leszokni vágyóknak nem hiszem hogy segítséget nyújt, mivel nem hasonlít kávéhoz, és friss leheletet sem biztosít, sõt ellenkezõleg.... Egy újabb talány.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása