Tékozló Homár

Begerjeszti Önt a digitális mellek ugrálása?

Shock Absorber/Sportmelltartó

2006.03.03. 09:06 | szily | Szólj hozzá!

Ha igen, akkor Ön a Shock Absorber virtigli célcsoportja. A korszerû sportmelltartó-gyártó igazi internetbarát önreklámmal dobja föl a weboldalát. Beállíthatjuk, mekkora a mellünk és milyen intenzíven mozgunk, mire a szellemes program leanimálja, mennyire rezeg a csöcsünk ha meztelenül gumisztalozunk a testszínû dresszt viselõ Áder János társaságában, illetve ha ugyanezt hagyományos melltartóban (muhaha), illetve Shock Absorberben tesszük.

Ha hihetünk az animációnak (miért hinnénk?) akkor az Absorber olyasmi, mintha egy pléhmelltartót hegesztenénk az elsõdleges nemi bélyegeinkre. Azok pedig, akik egész életükben arra vágytak, hogy jól megdöngessenek egy drótcsajt, átválthatnak wireframe nézetbe. Killer application – mondaná erre az egyszeri kéjvágyó bolgár. Örök hálánk a linkért Szabó Attilának.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása