Tékozló Homár

Világszínvonalú a román farokpiercing

Graffiti BBDO/Ruhakampány

2006.04.04. 13:06 | szily | Szólj hozzá!
A Homár titkos tippje minden szempontból Románia. Rokonszenvesen Amerika-barát ország nagy hegyekkel, tengerrel és Duna-deltával, a fõvárosban õrületes komcsi épület-emlékmûvekkel, és meglepõen klassz reklámokkal. Mint például ez a River Woods ruhamárkának készült sorozat, a Ruha, amit sosem veszel le szlogennel.

Ne lepõdjenek meg, a Magyarországra egyébként minden szempontból hasonlító Romániában sokkal merészebb, szellemesebb, viccesebb reklámok készülnek, pedig a megrendelõi kör és az anyagi helyzet kábé ugyanolyan. Az okát nem tudjuk, de tény, hogy például reklámfilmrendezõ barátunk, Sándor elsõ bukaresti melója alkalmával buzi fodrászos vicceket sütögethetett el egy mobilcég kontójára, frenetikus színvonalon. Ha valaki érti, miért a színvonalkülönbség, írja meg nekünk, mi meg közzétesszük!

Szóval élvezzék velünk a vizuális poénokat, éljen a megbonthatatlan román-magyar pöcspiercing-barátság!

via creativecriminal

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása