Tékozló Homár

Re: A legviccesebb savanyú lények - Így néz ki Brendan Monroe

Brendan Monroe/Arc

2006.04.14. 09:07 | szily | Szólj hozzá!

Rég volt olyan, hogy így belezúgtunk volna képzõmûvészbe, fõleg szobrászba, mint a kaliforniai Brendan Monroe-ba, a kedélybeteg növények mesterébe. És most egy fotót is kaptunk róla Anikótól, akit sajnos el kell tennünk láb alól, mert neki van eredeti Monroe-pólója, nekünk meg nincs. Alant Anikó levele a részletekkel.

Kedves Homár:)

A pólót kaptam (éltem Kaliforniában egy darabig) de az igazság az, hogy még sosem hordtam...a kép (egy elõzõ kép - A Homár) a Google Images gyûjteményébõl származik, de mint valószínûsítettem, nem õ van rajta. Azóta egy kedves ismerõsöm küldött fotót, csatolom (készült: 2005. február 4., Voice 1156 Galéria Under These Circumstances kiállítás megnyitó, San Diego, CA) Csak azért, mert szeretek utánajárni dolgoknak:)

Anikó

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása