Tékozló Homár

Ideális csokibanán a hétköznapokra

Lidl/Gran Gala Choco Bananas

2006.04.21. 19:41 | szily | Szólj hozzá!

A Schokobananen olyan legendás termék, aminek mostanában szerencsére egyre több kihívója akad. (Írtunk errõl , errõl és errõl is.) A Lehel téri Csillaghajó egyik talányosan olcsó édességboltjában lõttük a kiváló ár/érték arányt sejtetõ Gran Gala Choco Bananast, ami potom 370 forint, miközben 300 gramm álbanánízû élvezetet tartalmaz. Rövid forgatás után kiderült, hogy a Lidl saját márkás, ausztriai születésû banánjáról van szó.

A banánocskák klasszikus formájúak és tíz centi hosszúak, ezt le is mértük, õszintén szólva fogalmunk sincs, miért. A bevonat valódi csoki, a belsõ sárga guzmó igen intenzív sárga, viszont kevésbé gumis állagú, mint az õskép. Ízre oké, nem vág földhöz a túlzott mû- vagy éppen valódibanán-aromával. Józan középutas helyettesítõ termékrõl van szó, hasonlóan mondjuk a szegény ember Red Bulljához, a Match-ben is csak 99 forintért árult XL energiaitalhoz, ami egy igen korrekt kópia, fõleg ilyen áron.

Szóval ha Ön élete nõjét/csávóját/transznemûjét a csokibanánon keresztül akarja lehengerelni, ne feltétlenül ezt a fajtát válassza, de az élettársi viszony második évében már bátran megtöltheti vele a kamrapolcot.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása