Tékozló Homár

Hûségbünti a régi elõfizetõknek

2006.04.26. 12:15 | jackyll | Szólj hozzá!

Valahogy errefelé még mindig nem egyértelmû, hogy ha vki évek óta milliókat hagyott egy cégnél, azt nem szivatjuk meg, mert akkor lehet, hogy további milliókat fog befizetni. Csaba a UPC Direct elõfizetésének havidíját sérelmezte, ami új belépõknél jóval olcsóbb:

Mióta a DigiTv híre eljutott kis hazánkba, egyre sûrûbben látni a tv-ben a konkurens UPC Direct reklámjait. Mivel anno az UPC nem volt hajlandó kis házamig a kábelt elhozni, én is a Direct-et választottam és immár 2,5 éve rendesen fizetem az inflációt meghaladó áremelésekkel módosított havi díjakat. Most 5 290 Ft szerepelt a csekken. Az új belépõket 3 990 forintos akciós díjakkal csábítják. Nem tartok korrektnek a régi elõfizetõkkel szemben, mivel õk már évek óta hûségesen fizetik a szolgáltatás díját.

A napokban szakítottam idõt, hogy személyesen elmenjek az ügyfélszolgálatra. A fent említett tényeket szóvá tettem, majd megkérdeztem - miután már semmilyen hûségnyilatkozat nem érvényes az elõfizetésemre - hogy mit javasol: mondjam föl az elõfizetésem és rendeljem meg újra az akciós csomagot, vagy mondjam föl az elõfizetésem és rendeljem meg a DigiTv-s elõfizetést. Lényeg az, hogy olcsóbban szeretném megúszni a szolgáltatást. A kedves hölgy elõvett egy nyomtatványt, melyen szerepelt, hogy személyes kérésemre elõfizetésem az akciós díjcsomagra cserélik. Ehhez egy éves hûségnyilatkozatot kellett aláírni (mint az akcióban), sõt két éves hûség esetén egy bõvített csomagot is lehet választani szintén 3 990-ért. Mindehhez csak az kell, hogy személyesen eljuss az ügyfélszolgálatra. Ajánlom mindazoknak, akik nem sajnálnak pár pecret az évente megtakarítható 15 600 forimtért...
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása