Tékozló Homár

A vad orgiák itala

Tantra Erotic energiaital

2006.05.02. 14:06 | jackyll | Szólj hozzá!

Valószínûleg azok maradnak talpon hosszútávon energiaital-fronton, akik a legprosztóbb trükkel a RedBull dobozához és ízéhez 85-90% százalékban hasonlító, ám annál nagyságrendekkel olcsóbb termékekkel támadnak. Attis felfedezettje nem ilyen, viszont hatásában is meglepõ:

Van új a nap alatt, állapítottam meg, mikor az Andrássy úton betértünk egy kisboltba üdítõt venni a barátnõmmel. Ekkor pillantottam meg a pirosban ragyogó Tantra Erotic energiaitalt. Gondoltam, ha már úgyis együtt töltjük az estét, illetve születésnapunk is van (tényleg! egy napon), akkor próbáljuk ki.

A csomagolás megnyerõ, biztató a sok vitamin, ginzeng (1,5 mg/ 100ml), de sajnos a bontás után sokat veszített vonzerejébõl. Illatra a szárnyas üdítõre megkóstolásig hasonlít, azonban sajnos ez volt a pozitívum. Az elsõ íz amely megbizsergette a nyelvünket, szintén a nagy elõdé, de azután mintha felvizesedne, az utóíz pedig a citrompótló erejével és zamatával keseríti meg ízlelõbimbóinkat.

A hatás fenomális! 15 perc múlva édesen aludtam a kedvesem mellett. Ha valaki ott akarja hagyni a kedvesét, vegyen neki. Garantált hatás.

Összetétel: "Erotika ital, taurinnal, megnövelt koffein tartalommal" 400 mg taurin, 25 mg koffein, 5 mg shizandra 1,5 mg ginzeng, B6 és B12 vitamin, pantoténsav, niacin, és persze rengeteg E betû per 100 ml.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása