Tékozló Homár

Hagyja a luxusjachtot másra - vegyen tengeralattjárót!

U.S. Submarines/Phoenix 1000

2006.05.12. 13:00 | jackyll | komment
Kacagjon egy ördögit a csokkerek arcába, akik jachtjukra hurcolják a részeg tinédzsereket az Adrián, az õ idejük lejárt. Amíg a tengeribeteg alkeszek bõrrákot kapnak a taton kucorogva, Ön teljes hangerõvel üvöltetheti a Carmina Burana tekhouse bootlegjét, ha épp ahhoz szottyan kedve, hiszen 300 méterrel a vízfelszín alatt jár.

A US Submarines vállalat azt állítja, nyakán maradt egy 65 méter hosszú luxustengeralattjáró tervrajza, amit bárkinek szívesen összeraknak, feltéve, hogy van felesleges 78 millió dollárja (16 milliárd huf). Kipróbálható prototípus tehát nincs, ez némileg növeli a vásárlás kockázatát, dehát egyszer élünk, nemigaz?

Antiszociális milliárdosoknak ideális választás lehet a Phoenix 1000, hiszen 30 napra elegendõ oxigénnel könnyedén elvonulhatnak a nyilvánosság elõl egy-egy rázósabb tõzsdei mûvelet után. Négy szinten összesen 460 négyzetméteren kavirnyolhat fel s alá, miközben akrilablakokon nézegeti a buta halakat. Celebritis píárhaknikhoz a jármû mérsékelten ajánlott, hiszen az irritálóan bebaszott hírességeket nem tudja torpedósebességgel eltávolítani, bár a minihajó és búvárzsilipnek jó hasznát veheti ilyen helyzetekben is.

Soványabb pénztárcájúak bevállalhatják a Seattle 1000-et, ami csak 19,7 millióba fáj, cserébe viszont 36 méter hosszú. Privát tengeralattjárójához mindössze 10% elõleget kell leszurkolni, majd 2 évet aludni és már meg is van.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása