Tékozló Homár

Isten szeret téged 5000 forintért

Jáhni Csaba/netvallas.hu

2006.07.06. 13:14 | jackyll | komment

Korszerû, gyors és relatíve olcsó vallást kanyarintott Frontpédzsével egy tréfás kedvû vállalkozó az internet egy rejtett zugába. Mint azt sasszemû olvasónk, László kiszúrta, az ingyenes tárhelyen pihenõ Isteni Szeretet Jézus Szíve nevû valami a sztenderd katolikus szolgáltatások (gyónás, keresztelõ) mellé felvett még néhány praktikus tevékenységi kört, úgyismint jóslás, rontás levétele, illetve a legtutibb, a fülzúgás megszüntetése. Mindezt emailen keresztül, egy kisebb összeg átutalása után:

Íme egy csodálatos változás amúgy szürke életünkben. Nem kell többé aggódni (még Kingának sem a Barátok köztbõl) eljött a kánaán, lehetünk szentek, többnejûek, persze némi kp-ért, ha meglátogatjátok ezt a szenzációs oldalt. (igaz szerintem btk-ügyileg is necces). Persze hülye ember sok van, úgy gondolom az üzlet virágzik.

Az alapkategóriás szolgáltatások, 5000 forintos sávban az áldás, jóslás, rontás levétel, felnõtté avatás és a feloldozás szerepel. Utóbbinál azonban nem elég tejelni, mert "Isten elõírhat bizonyos cselekedeteket, melyek elvégzése nélkül a feloldozás hatástalan. Azt, hogy miket írhat elõ sajnos nem tudjuk megmondani, hatalma és bölcsessége határtalan."

Csak isten tudja, hogyan értik errefelé a felnõtté avatást, a Homár mindenesetre mindig rosszra gondol. A tízezres prémium kategóriában flexibilis esküvõ (akár több homoszekszuális partnert is elvehet a kérõ), keresztelõ, illetve az igen jutányos áru, szupergyors szentté avatás kérhetõ. Legalább már tudjuk, kik intézték Terézanyának.

A Homár meg szerette volna tudni, hány fizetõvendége volt az immár több mint egy éve nem frissülõ oldalnak, de lusta volt felhívni az illetékest.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása