Tékozló Homár

Az álfiatalos publicisták kedvenc morzsaporszívója

Bakker/asztali porszívó

2006.07.25. 00:47 | szily | Szólj hozzá!

Kedves Homár!

Kicsit nekiálltunk cégben takarítani, ekkora leltünk rá a képen látható alkalmatosságra. Szegény már ugyan nem mûködik (újkorában sem szívott túl sokat..:)))) és az elemtartója félig rozsdás, de a márkáját érdemes megfigyelgetni, nem mindennapi :) Bocs a képminõségért de csak mobil volt nálam, jobb egyenlõre nincs most :)

MMan

Kedves Mman,

A konzumfejlõdés kritikátlan rajongói vagyunk, de a morzsaporszívó vállalhatatlan hülyeség. Akkor is, ha Bakkernek hívják, bár ez kétségtelenül javít a helyzeten. Ha lenne kalapácsgyárunk, tuti megvennénk a márkanevet. További jó lomtalanítást! Ja, és ígérje meg nekünk, hogy ha olyan emberrel találkozik, aki dokumentáltan leírta már azt, hogy "vazze", akkor a nevünkben homlokcsonton vágja a Bakkerrel, vagy Gálvölgyi János gipsz mellszobrával.

A Homár

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása