Tékozló Homár

Ionhajtómûves hajszárító a Media Marktban

Media Markt/iontechnológiás hablaty

2006.07.25. 14:42 | szily | Szólj hozzá!

Yoda is itt vásárol, hiszen az õ nehezen kezelhetõ haját csakis negatív ionágyúval lehet kordában tartani. És hogy miért a Media Marktban gyülekeznek a világûr legdörzsöltebb figurái? Errõl elviske számol be a hajtás után. A Jetson család rajongóiként mi is gondolkodóba estünk, bár szõrtelen, kemény testünknek különösebb szüksége azért nincs egy antianyaggal mûködõ hajszárítóra.

Szia Media Markt-gyöngyszem az "ion technológiáról" és az "elektronok pozitív töltésérõl (!!!)". Eljön az idõ, amikor a plazmadeflektort ráillesztjük a lézerpisztolyra, melyet bekalibrálunk a trikorderünkkel vigyázva nehogy a tachionok állóhullámai befolyásolják a plazmavezetékek antianyag áramlását, majd hajat szárítunk. üdv elviske

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása