Tékozló Homár

Nano-antennás tapasz, ha kell egy kis energia

Lifewave LLC./LifeWave Energy Enhancer

2006.07.26. 07:17 | jackyll | komment

Visszatérõ elkövetõnk, Lusta Dög mindig megtalálja a net szemetét, így ma is van mit a Homárba aprítani. A nem minden negyedórai lehetõség szokás szerint egy elsunnyantott katonai fejlesztés (mi más?), ami nagyobbat üt, mint Aba Botondon a magasfeszültségû pózna:

"A LifeWave nanotechnológiás tapasz rendszer lehetõvé teszi, hogy szerves anyagok az emberi testre gyakorolt hatására növekszik az energia, a teljesítmény és az állóképesség, anélkül, hogy bármi bekerülne a szervezetbe."

De mirõl is van szó egészen konkrétan? Miben áll a nanotapaszok tudománya, hogyan fejtik ki kedvességes hatásukat?

"A LifeWave™ tapaszok LifeWave™ technológiát tartalmaznak. A tapaszban lévõ anyagok,víz, oxigén, aminosavak, és szerves anyagok szabadalmaztatott keveréke, polyester szerkezetben egy polymer kagylóba zárva. Az aktív anyagok egy alapra szerkesztve nano-méretû antennákat formálnak. Megfelelõen összeállítva, úgy hisszük, hogy ezek a LifeWave™ antennák képesek passzívan kommunikálni a felhasználóval, hogy utasítást adjanak különbözõ metabolikus válaszok elindítására. [...] A tapaszokat úgy készítették, hogy "Frekvencia modulálják" (FM) az emberi mágneses mezõt, hasonló módon, ahogyan információt továbbítunk magas frekvenciájú rádióhullámokon. Az FM hullám ezt követõen "visszaközvetítik" a testbe a rezonáns energia átvitelen keresztül. [...] Ami rendkívül izgalmassá teszi a LifeWave™ technológiát, az az, hogy a LifeWave™ tapaszokba bármilyen üzenet kódolható, melyet a test fogadni képes.

A Homár mindig csodálattal viseltetett a seggmeresztve fogyasztó szerek iránt, de ez mindennek a csúcsa. Kevésbé megterhelõ, mint három napot átszpídezni a Balcsin, és nem mutatják ki azokon a fránya doppingvizsgálatokon se. Most érdemes élsportolónak lenni!

"Határtalan piaci lehetõség! Európában kb. 600 millió potenciális vásárló! ÖN most az elsõk között értesülhetett errõl a briliáns információról. Ennek a fantasztikus terméknek a segítségével, sok embernek szó szerint az életét és az életstílusát változtathatja meg, és ez által egész Európában sok elégedett vevõre és üzleti partnerre tehet szert. Kezdje el még ma!"

Ez valójában azt jelenti, hogy az EU 457 millió lakosa melett az összes illegális bevándorló és turista is azonnal rá fog harapni a nanotapaszokra, amint tudomást szereznek Öntõl. Ez a kafa, nem a békávé-alvállalkozás! Annyira álomtermék, hogy "elfogy", "annyira különleges, hogy a média ingyen beszél róla a hírérték miatt" (ugye megmondták?), ráadásul divatos is.

"A LifeWave gyorsan terjed. Ne szalassza el. Cselekedjen és csatlakozzon még ma! Jöjjön izgalomba! Rendelje meg a LifeWave tapaszokat még ma, hogy Ön is érezhesse az erõt! Perceken belül, Ön is LifeWave hívõ lesz, és megállíthatatlannak érzi majd magát!"

Mivel mink mindenre hajlandók vagyunk a T. Olvasókért, bevállaljuk, hogy ennen habtestünkön teszteljük be a teknológiát, amint szerzünk belõle.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása