Tékozló Homár

Gettóbigmek egy dollárért

2006.07.28. 09:36 | jackyll | Szólj hozzá!
Plasztikai mûtétünk óta nem annyira járunk Mekibe, nehogy felsértsük érzékeny páncélunkat az étkezés afterjeként jelentkezõ pattanásokkal. De biztos vannak vastagabb immunrendszerû olvasóink, akik szívesen veszik Rafi Kam és Dallas Penn tanácsait, hogyan lesz az odaát egydolláros dupla sajtburgerbõl 3,39 dolláros Big Mac.

A kövér multihekk elsõ lépése, hogy a duplasajtburit szezámmagos zsemlével kell kérni, ez ugyanannyiba kerül, mint a sima. Az apróra szeletelt hagyma helyett szintén ráfizetés nélkül adnak vastagon szelt karikákat. A végsõ fázis pedig a kecsöp helyett speciális Bigmek-szósz igénylése, amit elvileg szó nélkül belenyomnak a zsemlébe. A rafkós hekkerek az így kapott szendvicset még felütik egy fél adag sülkrumplival, hogy teljes legyen az optikai tuning.

Ne legyenek azért illúzióink - ha egy kicsit is belegondolunk, kinek jó ez igazán -, a médiahekknek látszó videóért vélhetõleg fizetett a Meki.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása