Tékozló Homár

Exkommunista kotyvalékok – Kávés sör Lengyelországból

Karmi

2006.09.05. 00:02 | szily | Szólj hozzá!

Olvastam a kaviáros chipsrõl meg a kávés kóláról, de nem gondoltam volna, hogy hamarosan én is írni fogok. Zakopane-ban nyaralgatok a Tátra lengyelebbik oldalán és belefutottam akaratlanul is a helyi Tesco-ba, ami a magyar áruházokhoz viszonyítva nem nagyobb egy átlagos CBA-nál. De a lényeg az, hogy találkoztam egy igazi kuriózummal, a Karmi nevezetû kávés sörrel.

Gondoltam kipróbálom és nem csalódtam. Ízre inkább egy karamellás valami, alkoholilag meg közelebb áll a Buckler-hez, úgyhogy bátran ajánlom gyerekzsúrokra. A mellékelt képek magukért beszélnek. üdv; KK

Drága KK,

Köszönjük, eddig Ön küldte be a Homár történetének legbukolikusabb italfotóját, amihez ezúton is gratulálunk. A hézagos leírás alapján olyasminek képzeljük a piát, mint az itthon is kapható Karamalz, amirõl Alice-cal lecsóztunk Csodaországban címmel írtunk korábban. Olvassa el, aztán írja meg, ilyen érzés volt-e.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása