Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Szexista weekend: magnum szopóverseny, zsidó pöcshumor és topless teniszbajnokok

2006.10.13. 14:47 | jackyll | Szólj hozzá!
Überciki szoftpornós reklámösszeállítással kedveskedik a Homár az irodában ragadt hímnemûeknek. Elsõként a szexista reklámjairól ismert Magnum sütötte ki végleg az eddig apránként adagolt "jégkrémet szopó lány" tematikát egy fotóautomatának látszó tárggyal, amiben utcáról összefogdosott csajoknak egy jégkrémet kellett elfogyasztaniuk minél látványosabban a kamera elõtt.

A belga Ché macsómagazin reklámjában arról álmodozik, mennyivel szebb lenne a világ, ha a teniszbajnokok mezet cserélnének a mérkõzések végén:

Kár, hogy ezt az ötletet a Homár a Szexmisszióban látta elõször mintegy 20 évvel ezelõtt. Hihetetlen, de ennél régebbi szexista poénok is életben maradnak. A zsidó iwiw-szerû Koolanoo közösségi szájt a tutibiztos "csajok nyögdécselnek a pöcsmeresztésre"-típusú szpotjával csalogatja a párosodni vágyó felhasználókat:

A végére pedig álljon itt és itt két bónusz házi készítésû erotikus iPod-reklám.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása