Tékozló Homár

Végre itt a kosaras fasztartó

aussieBum/gatya

2006.11.02. 12:03 | szily | 3 komment

Végül is érthetetlen, hogy ha a nõk szivacskosárral növelhetik meg optikailag elsõdleges nemi bélyegeiket, akkor a férfiak miért ne tehetnének ilyet. Azaz tehettek volna rég persze, ehhez képest csak most lepte el a Nagy Világhálót az ausztrál aussieBum cég új modellje, az optikai pöcsnagyobbítós úszógatya.

A nagyobbítást egy kissé merevebb anyagból varrott zsákocska segítségével abszolválják, a technológia marketingneve „wondercup”. Utalás a Wonderbra melltartókra, ugye. Ha jól értjük, a tartóba nem a pénisz, hanem a herék kerülnek. Na de hagyjuk a naturalizmust, elég rosszul néznek ki maguk a marketingfotók is. Nem az a baj a cuccal, hogy megnöveli a pöcsöt, hanem hogy olyan, mintha nyomtatott nagybetûkkel azt írtuk volna a mellkasunkra, hogy "optikailag növeltem meg a pöcsömet". Márpedig ez aránylag nagy hülyeség.

Update 1.: Az imént plasztikus és igencsak jogos kritikát fogalmazott meg a speciális úszónadrágról a hátam mögött ülõ, neve elhallgatását kérõ újságíró-blogger. Szende barátunk szerint úgy néz ki, mintha a termék viselõjének igen kicsiny, ugyanakkor éppen felálló pöcse lenne. Aki erre az imidzsre vágyik, ne habozzon!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jock 2008.02.14. 03:31:45

KÜLFÖLDÖN MÁR NEM MEGLEPŐ, HA VALAKI A TENGERBŐL FÜRDÉS UTÁN KIMÁSZIK A VÍZBŐL EGY OLYAN FEHÉR FÜRDŐRUHÁBAN VAGY FÜRDÖGATYÁBAN, AMI TOTÁL ÁTLÁTSZIK, AMIBEN LÁTNI A PINÁT VAGY A FARKAT!
MAGYARORSZÁGON EZT MÉG LEFÚJJOGJÁK ÉS NEM TARTJÁK TÚLZOTTAN ELFOGADOTTNAK.
ÉN OLYAN FEHÉR, VAGY VILÁGOS SZÍNŰ FÜRDŐGATYÁT (HAGYOMÁNYOS, BOXER, VAGY TANGA) VESZEK FEL, AMI ÁTLÁTSZIK, HA KIJÖVÖK A VÍZBŐL, NEM KÜLÖNÖSEN ZAVARVA, HOGY KI IT MOND. PERSZE TÖMÖTT STRANDON, VAGY TENGERPARTON, VÍZPARTON VISSZAFOGOTTABB FÜRDŐGATYÁT HORDOK, BÁR AZ SEM A MEGSZOKOTT KINÉZETŰ, MINT PL. VAN EGY EZÜST BOXER FÜRDŐGATYÁM.
Szerintem nagyon izgi egy ilyen fürdőgatya, pláne, ha fehér. Megmozgatja az ember fantáziáját és farkát is, még aki hordja, annak is, mert mikor kijön a vízből, totál átlátszik a fürdőgatya! Én élvezem az ilyen cuccokat, külföldön szoktam venni ezeket. Persze a gatyában levő pöcsemelő betétet úgy variálod, ahogy neked tetszik, elé teszed, bele teszed, mögé teszed a farkad, ahány variáció, annyi féle képpen áll a farkad benne, vagy éppen nem. Bár, ha hasonló csajt látunk hasonlóan sexy, átlátszó fehér bikiniben, fürdőruciban, akkor garantált a farok állása. Remélem, egyre többen veszitek fel ti is az ilyen áttetsző fürdőcuccokat, hogy minél többen izguljunk a sexy látványtól és leszokjunk a fekete, borús, barátságtalan színről.
A KÉPEIMET MEGNÉZHETED: www.aussiebums.xxl.hu oldalon és várom a hasonló sexy képeket csajokról, srácokról, amiket felteszek az oldalra.

Inimma 2009.08.26. 17:03:23

Sajnos a keresett file, vagy könyvtár nem található a szerveren!
Az általad keresett lapot valószinűleg eltávolították, vagy átnevezvezték.

The requested file or directory was not found on this server!
The page you are looking for might have been removed, had it's name changed.

(Na ja, ilyen bájos helyesírású hibaüzenetet kapunk, ha az előző hozzászóló linkjére kattintunk...)
süti beállítások módosítása