Tékozló Homár

Így drágul a karácsony

2006.12.12. 00:01 | jackyll | komment

Az Index nem tökölt vele idén, átvette a Napitól a karácsonyi bevásárlókörképet, akik szerint az infláció és az élelmiszer adójának növekedése miatt lett drágább idén minden. A Homár aktív olvasója, István azonban sima átragasztásos trükkel találkozott a minap több helyen. Erre szokták azt mondani a szakértõk, hogy ezis egy vélemény:

Szombaton sok mindent vásároltunk, és otthon észleltük a sajátos magyar karácsonyi akciókat. Amint a mellékelt képeken is látszik az ünnepekre tekintettel jelentõs árváltozások történtek, sajnos FELFELÉ!

A Marks and Spencer a zoknikat mindössze 25 %-l drágitotta, a Marionnaud Parfum 1750 Ft-l drágult. Még a régi címke eltávolításával sem bajlódtak, mint a profi MEGA-s élelmiszerhamisitók. Hát mindenki figyeljen, ha elõbb észreveszi az ember, talán a nem ünnepi áron is megkaphatja a portékát.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása