Tékozló Homár

Az átcímkézés amatõröknek való

2006.12.13. 11:11 | jackyll | Szólj hozzá!

T-11 nap a kisjézusig, úgyhogy elnézést mindenkitõl, akinek a puttonya tele lenne a kényszeres vásárlással és ajándékozással, de a következõ napokban halmozottan kosárcentrikus lesz a Homár:

CBA meglepi: Átcímkézés?! Nagy ügy… Két akciós FOTT-FUST LAPOCKA békésen ballag egy bevásárlókosárban. A pénztárhoz érnek "pikk", "pikk" szól a lézeros leolvasó, és láss csodát! Az egyik FOTT-FUST LAPOCKA egy szempillantás alatt ÁTVÁLTOZIK TOLNAI SOV. DAM SAJTTÁ! Na ezt csinálja utánam valaki, mondja magában a lapockából lett tolnai sajt: 799 Ft/kg egységárból rögvest 1990 Ft/kg lettem! Nagyot léptem elõre az életben.

A pénztáros még el is magyarázza, hogy értsem meg kérem Õ a "jó" kódot húzta le. A fõpénztárnok rutinos mozdulattal pötyögtet, és ezzel véget vet a magáról valamit gondoló sajtunk tündöklésének, és visszaváltoztatja azzá, ami kezdettõl fogva a címke felirat szerint is volt: FOTT-FUST LAPOCKÁvá… Aki nem hiszi, járjon utána.

PS: Átcímkézés? Azt az amatõrök ûzik. Átkódolás! Kódolja át Ön is ezután, hogy mit vásárolt!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása