Tékozló Homár

Sznobriadó! Hiperkívánatos új Moleskine-csoda a piacon

Moleskine/City Notebook

2006.12.13. 12:09 | szily | komment


A Homár szinte sosem tagadja le a hibáit, például azt, hogy azért szeretett bele a Moleskine jegyzetfüzeteibe meg naptáraiba, mert olyan híresek. Most már persze úgy érezzük, hogy hihetetlenül jók is. De tényleg. És most piacra dobtak egy új álomtárgyat, ami ideális karácsonyi ajándék minden rajongónak: egy térképekkel dúsan ellátott városnotesz-sorozatot.

Persze, persze, azt mondanunk sem kell, hogy Budapestes az nincsen közte. Az elsõ széria városai Amszterdam, Barcelona, Berlin, Dublin, Lisszabon, London, Madrid, Milánó, Párizs, Róma, Bécs és – rohadjon meg minden álmûvész amerikai turista – Prága. Ez az igazi megalázás, Pest a 2007-es tervekben sem szerepel. A megajándékozhatók köre így szûkül, de egy ilyet cask önmagáért is érdemes birtokolni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása