Tékozló Homár

Uborka-dezinformáció az Auchanban

2006.12.19. 10:34 | jackyll | Szólj hozzá!

Nem könnyíti meg a karácsonyi bevásárlórohamosztagosok helyzetét az Auchan. Feri fényképezõs telefonja szerint instant dezinformációval igyekeznek összezavarni a csemegeuborka szerelmeseit:

Pedig Te már többször is megmondtad, ha bemegy az ember a multihoz, akkor onnantól ne csodálkozzon semmin. Azon se ha az árak között nem tud eligazodni. Naiv ügyfélnek meg nincs ideje minden egyes termékkel valami kódleolvasóhoz rohanni (amikkel szintén nincs elkényeztetve az ügyfél). Egy rossz minõségû, de a lényeget azért tartalmazó (Soroksári "madarasteszkós") kép akadt a telefonomba, amit mellékelek, természetesen továbbgondolva, hogy mennyibe is kerülhet a legolcsóbb ugyanabból a termékbõl?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása