Tékozló Homár

Törött gerincû póni: az idei év legszürreálisabb ajándéka

2006.12.19. 19:56 | mvmv | komment


Nézze meg a szürreális lovat, amint halad!

Vegye meg kislányának az idei év legszürreálisabb ajándékát, a törött gerincű lovat! Az Ébredező Napocska névre hallgató rózsaszín állatot járókerettel látta el a leleményes gyártó, azzal halad viszonylag gyorsan, közben ide-oda ingatja a fejét.

Valójában persze nem törött a gerince, csak csecsemő, és éppen járni tanul. Ennek ellenére a gettórapperek lazaságával megáldott sörényes vezetés közben ide-oda rántja a kormányt, teljes átéléssel billeg derékból felfelé jobbra, illetve balra. Járókeret nélküli változata is van, ráadásul mivel az már nem csecsemő, beszél is: gyerek hangon azt mondja, Jó reggelt mami! Szeretlek, kaphatok egy puszit? Gyere játszunk!. Enni is szokott, valami sárga löttyöt, és utána beszél is, azt mondja, glugy, glugy, glugy. Budapesten ebben a boltban láttuk, ahol éppen akciósan árulják.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása