Tékozló Homár

Menõ álrokkantak mindenütt

2006.04.28. 11:55 | jackyll | komment
Annak idején jót mulattunk a világ legeslegmenõbb álrokkantján, aki azóta is tucatszám hordja mozgássérült hozzátartozóit a Szent István-parkba. Minthogy a kis kék kártya fénykorát éli, így néhány, az elmúlt hetekben beérkezett extrémebb példával támogatjuk meg a jelenség feltárását. Elsõ ábránkon egy a klasszikus modelleknél jóval áramvonalasabb "kerekes széket" láthatunk, amivel gazdája kifejezetten vasár- és ünnepnapokon gyorsul százra az autósorok között a legközelebbi bevásárlóközpontig.
Olvasson tovább!

Isten hozta Magyarországon

2006.04.28. 11:38 | jackyll | komment

Tipikus történet, amiben megintcsak nem az a tanulság, hogy Magyarországon sok a lehúzós köcsög, hanemhogy a csokkereket mindenütt a világon széttépik a csigák, nyulak és mókusok is.

Néhány hónapos külföldi tartózkodás után jöttem haza autóval. Április 14-én délelõtt kb 9 óra körül léptük át a határt Hegyeshalomnál. A határ utáni elsõ helyen (100 méterrel a határ után, ahol egy étterem és egy büfé is van) megpróbáltam autópályamatricát venni. (Életemben elõször vezettem saját autót magyar autópályán, így aztán nem igazán voltam tisztában az árakkal/lehetõségekkel.) A következõ beszélgetés zajlott le az eladó hölgy és köztem:
Olvasson tovább!

Dögös román kékszesz

Mona kékszesz

2006.04.27. 12:51 | homár sebibaba | komment
Átlagos Hülye Fogyasztó is tudja, hogy pinával bármit el lehet adni, fegyvertõl kezdve politikai pártig. A kékszesz + pina kombináció azonban kissé meglepett: sebre kenve fájdalmas, meginni nem ajánlatos, sakkor hol az asszociálható élvezet? Egy darabig tanácstalanul kutakodtam az orrlikban, de a válasz helyett egészen más dolgokat sikerült elõbányászni. Nyilvánvaló még egy Homár számára is, hogy a címkén látható vöröshajú ápolónõ közeli rokonságban van a bizonyos körökben oly népszerû ápolónõs pornóval, de még arra sem találtunk magyarázatot, hogy miért éreznek egyesek rejszolásban csúcsosodó gerjedelmet a fehérköpenyes ápolónõk/doktornõk irányába.
Olvasson tovább!

A nagy Romkert-svindli

Fliegauf Benedek/RudasRomkert-reklám

2006.04.27. 11:06 | jackyll | komment

Többen bekülték, ezért ideje tiszta vizet önteni a pofába:

Tisztelt figyelmükbe ajánlanám az interneten keringõ Romkert-nyitóbuli reklámot, amely a maga leplezettlen, megkapó vulgarizmusával ("faszom kivan a nõktõl"!, "igyatok bólét, bazdmeg!") elõbb-utóbb eléri azt, hogy alkotói kapjanak egy kisebb lovasszobrot a magyar kreatívok panteonjában.

A Homár érti az egyszeri olvasó lelkesedését, de azért még ne kezdjük el egymás petéit szopni.

Olvasson tovább!

Ehetetlen leveleket ad el a Tesco

Tesco/Karfiol

2006.04.27. 09:44 | szily | komment

Egyáltalán nem elméleti Réka kérdése, miszerint normális-e, ha meg kell vennie a karfiollal együtt a fingató növény hulladéknak számító leveleit. Õ ugyanis le akarta szedni a Tescóban az ehetetlen részeket, mire az eladók beszóltak neki egy jó nagyot. Olvassa el és döntsön, vajon Réka volt-e a dinnye ebben a növényekkel zsúfolt történetben!

Olvasson tovább!

Re: Lendületben az államigazgatás

2006.04.27. 07:52 | jackyll | komment

Nincs mindenkinek akkora mákja hivatalos papírok tologatásával, mint barbnak, elég elbattyogni a legközelebbi okmányirodába, ahol még nem teljesen köszöntött be a 21. század:

Múltkor megjelent, a közigazgatásban tapasztaltakról szóló írásotokhoz kapcsolódnék személyes tapasztalataimmal, nem kétségbe vonva az akkori írás igazságát. Történt, hogy ellopták irataimat (személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi engedély). Errõl feljelentést is tettem, kb. 10 perc alatt a XIV. RK-n hétfõ napon. Aznap nem volt ügyintézés a Zuglói Önkormányzat Pétervárad utcai okmányirodájában, technikai okokra hivatkozva.
Olvasson tovább!

Hûtõmágnes után autómágnes

SuckUK/Mágneses drukkerzászló

2006.04.27. 00:02 | szily | komment

Könnyen lehet, hogy csak ritkán járunk autóspécizõ kellékeket árusító boltokba, mindenesetre már-már forradalmi újdonságként ünnepeljük a SuckUK oldalon talált, kocsi oldalára tapasztható mágneses focizászlót. Nem azért, mert a vébén természetesen az angoloknak drukkolunk (a csehek, az argentinok a spanyolok és Elefántcsontpart mellett).

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása