Tékozló Homár

Invitel: szopatós központ, ügyfélbarát Szeged

Invitel/szívatás

2006.10.27. 12:48 | szily | Szólj hozzá!

A világ leghatékonyabb ügyfélszívató szervezetei vitán felül a távközlési szolgáltatók. Zsolt alanti történetébõl két dolog derül ki:

- az Invitel központi ügyfélszolgálatán ostorral verik a kuncsaftokat (no persze nem szó szerint)

- mégis van remény, mert a szegedi kirendeltség vezetõje például egy olyan renegát, aki szokatlan módon tenni is hajlandó azokért, akik náluk akarnák elkölteni a pénzüket.

Jó okulást!

Olvasson tovább!

Tarkabarka fanszõr

Betty Beauty

2006.10.27. 11:39 | jackyll | Szólj hozzá!
Egy újabb többéves homárközeli fejlesztést nyúltak le az élelmes vállalkozók Amerikában, de nem irigykedünk, mi voltunk a lusták. A Betty Beauty ötféle színben (fekete, barna, aranybarna, szõke, rózsaszín) kínál biztonságos fanszõrfestéket adagonként 20 dolcsiér. Azt már nem részletezik, mitõl biztonságosabb, mint egy mezei hajfesték, de a flesses hómpédzsük komoly szakértelemrõl tesz tanubizonyságot.

Laza benzinkutak

2006.10.27. 10:36 | jackyll | Szólj hozzá!

Egy csokorra való benzinkúti lezúhós praktikát gyûjtött össze Jocó részben szenvedõ alanyként, részben megfigyelõként:

Gondolom rém unalmasak lehetnek már ezek a benzinkutas sztorik, de a közléskényszer miatt nem bírom magamban tartani. 1. Bécsi úti Shell kút Tankolás 14.173 Ft. A szokásos szolárium-mûkörmös törzsvendég visszaad 14.500-ig, és miután észreveszi, hogy én is észreveszem - a számla igen lassú elkészültéig hozzá sem nyúlok a visszajáróhoz - undorral teli ábrázattal hátranyúl, kivesz a fiókból egy összerolnizott 100-as köteget, majd nagyívû mozdulattal üríti a kassza megfelelõ rekeszébe, és onnan odaveti elém az 5 db vasat.
Olvasson tovább!

Re: macska az Auchanban

2006.10.26. 15:40 | jackyll | Szólj hozzá!

Hipermarketi állathatározónk újabb fejezetéhez érkezett, az egér és a macska után információt kaptunk a verébpopulációról is:

Mint volt auchanos dolgozó jól ismerem a helyzetet. Én már 1 éve nem dolgozom a cégnél, de tájékoztatni szeretnék minden kedves homár olvasót, hogy az a macska (vagy egy másik) már tavaly nyáron is ott tartózkodott az áruházban és élte víg életét. Élelem szükében biztos nincs, nem is volt, mert a selejt élelmiszert kibányászta magának. Nem egyszer jött oda a takaritó haverom, hogy a vásárlók szóltak neki, vigye ki a macskát, úgyhogy nem egyszer az elfoglaltsága az volt, hogy a macskát hajkurászta a zöldségeknél.
Olvasson tovább!

A hónap slágere a kukacdiéta

Gastroyal

2006.10.26. 15:30 | jackyll | Szólj hozzá!

Korai lenne tendenciát vázolni ebbõl az újabb kukacos kajából, amit Kemy fotózott be, mindenesetre megnyugodhat a Globus, hogy nem csak náluk nem fordulhat elõ ilyesmi:

A Gastroyalnál a "Nyerõ ebéd" mai nyertese úgy látszik a párom volt, mivel a mellékelt ábrákon látható "ajándékot" találta a gyümölcslevesében. Talán a zárt technológiai folyamat itt is javításra szorul?
Olvasson tovább!

A kevesebb néha kevesebb 2.

2006.10.26. 12:46 | jackyll | 4 komment

Nyáron cigifronton kaszált a 20-at fizet, 19-et kap akció az újracsomagolásoknak köszönhetõen, de az élelmiszeriparban ez egy rendszeres visszatérõ jelenség. Az elmúlt napokban Seik és ghost is kiszúrta, hogy a könnyû és finom joghurton ismét csavart egyet a Danone:

Halványan dereng, hogy mintha már lett volna egy ilyen, de mivel nem vagyok benne teljesen biztos, hát itt a mostani. Izzadtak erõsen a Danone-nál, hogy mit kéne már megint alakítani a kis joghurton, hogy nagyobbat kaszáljanak. Finomabb már nem lehet. Megvan! Legyen könnyebb! Rutinból vásárlók hátrányban.
Olvasson tovább!

A hónap tömeganimációs reklámfilmje

akbank/spot

2006.10.26. 12:28 | szily | Szólj hozzá!

Amióta Olymposban áztatjuk nyaranta a páncélunkat, imádunk mindent, ami török. De nem ezért buktunk rá az itt látható filmre, hanem - tudjuk, milyen alantas szempont ez - mert olyan jól néz ki. A tömeganimáció a szovjet és észak-koreai híradófelvételekkel súlxosbított gyerekkorunk miatt amúgy is a gyengénk. Jó bámulást, köszönjük Tamásnak!

Kamu juharszirup a Corában

Shop Rite/Pancake Syrup

2006.10.26. 12:03 | szily | 2 komment

Emlékeznek a Chappi-botrányra? Két hete volt, hogy a Versenyhivatal 48 millióra büntette a Masterfoods-ot, amiért a marhúsosnak hirdetett kutyakajájában mindössze 4 százaléknyi marhahús van, azaz még az sem, hanem marhavér. Na, ehhez igencsak hasonló stiklit leplezett le Andi, aki a keleti végek anglománjaként Debrecenben vásárolt valamit, amirõl a felirat alapján azt hitte, hogy juharszirup. Muhaha, olvasónk késõn olvasta el az apróbetûs címkét. Ragacsos részletek lent, ékezetek nélkül.

Olvasson tovább!

Vicces összetevõk: a zöldséghal

2006.10.25. 14:41 | jackyll | Szólj hozzá!

Fokozatosan gyarapodó sorozatunkba Laci küldött egy közepesen benézett darabot:

A napokban, egy munkatársam hívta fel a figyelmemet egy érdekességre, amit érdemesnek tartok arra, hogy veletek is megosszam! Ugyanis, a Tropicana 100% paradicsomlé (ami enyhén fûszerezett :) Worchester szósszal van megbolondítva, így, hogy a doboz feliratát idézem: "Tartalmaz: árpa, búza, szója, hal". Hmm… Végül is nem baj, mert miért lenne az!? Csak hát, hogy is mondjam, akkor miért Zöldségtartalom: 100%, hogy újra a dobozt idézzem?

Férfias játékok

2006.10.25. 12:25 | jackyll | 4 komment
Mingyár itt a karácsony és a Homár mostanában kissé elhanyagolta a vicces ajándéktárgyakat, úgyhogy rögtön itt van kettõ. Az elsõt, ezt a teleszkópos krómrudat épp a napokban tiltották ki az angol Tescókból, miután attól paráznak, hogy a játékosztályon árult termékkel megrontják a 5-11 éves leányokat. Az 50 fontos (~20 rugós) Peekaboo Pole Dancing Kit 2,5 méteres fémfallosza mellé jár egy seggriszálás-oktató dvd illetve némi játékpénz is, ha a kiskorúak a tévébõl még nem vették volna le a knowhowt.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása