Tékozló Homár

Forradalmi Lada-dizájn

Faberakásos Lada

2006.02.24. 13:19 | szily | Szólj hozzá!
Ezt a képet a Homártól légvonalban 12 méterre ülõ/dolgozó Fenyõ Balázs kattintotta el Havanna óvárosában, pár nappal ezelõtt. Szívügyünk az optikai Ladatuning, úgyhogy könnyek szöktek a szemünkbe a faborítás láttán. Az egész az alkotó keze munkája. A szerzõ megjegyzése: Kérem megfigyelni a drasztikus sötétítést, amitõl csak szemmagasságban tudnak a fotonok ki-be haladni a szélvédõn át. A látványos kubai képsorozat végignézhetõ itt.

Re: Árdrágítás a Media Marktban

2006.02.24. 12:15 | jackyll | Szólj hozzá!

Bullet-time lavinaként hömpölyög centiméterrõl centiméterre a MediaMarkt hasraütéses árdrágító sztorija. B. urat az elektronikai üzlet megkésve bár, de csuklóból lehülyézte írásban is, aki nem volt rest felmelegíteni a történetet:

Két hónappal (!) ezelõtt voltatok szíves közreadni a történetemet a Média Markttal és a kukába dobott árcímkével. Akkor néhányan azt kérték, majd írjam meg az MM válaszát, ha lesz. Nos, hihetetlen, de a 2005. november 12-én történt eset után most, február 7. kelettel ajánlott levél formában írásbeli választ kaptam!
Olvasson tovább!

Menedzserdizájn 2006-ra

Pink/Commuter Tie

2006.02.24. 10:26 | jackyll | Szólj hozzá!
Bizonyára lesz élet az iPod Nanón túl, de akiket beszippantott a hájp, kénytelenek akár saját testükön kialakítani olyan tárolóhelyeket, amiben nem sérülnek a nyavalyás mp3-lejátszók. Nyakkendõsök örülhetnek, megúszták a hasüregi erszényt, és ehhez elég 85 eurót (22 rugót) leszurkolniuk Thomas Pinknek. Az iPodtartó-nyakkendõ természetesen rózsaszín (van mélykék és piros is), viszont hátulján kicsiny zsebbel és kábel-elvezetõ patenttel is rendelkezik. A selyem alapú viselet állitólag limitált, de nem dõlünk be az ilyesminek.
Olvasson tovább!

Az xxx. számú parkolóõr aljassága

Parkolási cégek trükkjei

2006.02.24. 09:29 | szily | Szólj hozzá!

Hosszú a tél, fogy a vitamin, hegyesedik a zsebben a jégcsákány: a parkolási cégek botlásai/hibái/gonoszságai egyre szaporodnak a Homár postaládájában. Ma különösen erõs és plasztikus a felhozatal, including dokumentumok és hatóságoknak írt feljelentõ levelek. Az elsõ történet hõse a névvel jelentkezõ Bíró Ákos, aki a parkolóórától egy méterre parkolt és bizonyítéka van, hogy 12:50-kor érvényes jegye volt, mégis megbüntették 12:50-kor. Hogy lehet ez? Lent kiderül. Egy másik olvasó hiába fizette be 2002-ben a büntetést azonnal, a Centrum Kft. most mégis megpróbálja levenni egy szerényebb összegre. Jó olvasást, száguldjon az adrenalin!

Olvasson tovább!

Teleribancok és az adatvédelem

2006.02.23. 18:01 | jackyll | Szólj hozzá!

Mint minden félkészen bevezetett technológia esetében, a mobiltelefonok fejlõdését is a pornó hajtja. Szétválasztja az alkalmazásokat a szartól, kilöki a backdoorokat. Ilyenne találkozott a minap Freetz egy ártatlannak tûnõ sms formájában.

A minap délután békésen gubbasztottam a monitor elõtt, amikor meg szólalt a telefonom, hogy SMS érkezett. Ez már eleve érdekes volt számomra, mert elég ritkán kapok SMS-t. Nagy örömmel nézem, hogy mi lehet az üzenet tárgya, amit most idéznék szó szerint (remélem nem sértek meg vele szerzõi, emberiségi, állatisági jogokat:D). Szóval a szöveg ami fogadott a következõ volt: "Szia, nem ismerjük egymást, a batárnõmtõl kaptam a számod. Szívesen ismerkednék Veled, mert uncsizom, és vágyom egy kedves férfihangra. Ugye visszahívsz? Flóra és Heni" Namost ez elõször merõ böszkeséggel töltött el, aztán kezdett ez is gyanús lenni...
Olvasson tovább!

Drága olvasók!

2006.02.23. 14:25 | szily | Szólj hozzá!
Volt néhány nappal ezelõtt egy postunk a Pécs-Budapest Intercity kalauzáról, és a leleményes utasról, aki kidobta a jegyét, és csak a pótjegyet tartotta meg, ami miatt konfliktusba került a kalauzzal. Na, ezt a postot most leszedtük, mert telefonált a kalauz, hogy a levélben leírtak alapján õt a cégnél azonosították, merthogy az személyes adatokat közölt.
Olvasson tovább!

Nálunk is kapható a szárított marhacafat

Beef Jerky

2006.02.23. 13:39 | szily | Szólj hozzá!

(Az alábbiakat munk írja, de technikai okokból szily látszik odafönn.)

Egy élelmes forgalmazó rájött, milyen nagyszerû ötlet száraz húscafattal kereskedni, így mostantól nem kell titokban beef jerkyt csempészni Amerikából. Egy Homár-olvasótól kaptuk a fülest, hogy a Váci utca - Régiposta utca keresztezõdésénél található delikátboltban kapható a függõségre hajlamosító nyers marha. Azonnal odarohantunk megnézni, így van-e.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása