Tékozló Homár

Kétfarkú Kutya vs Fiat

2007.01.31. 00:48 | jackyll | komment
Bár a Homár fanatikus elkötelezettje a mértéktelen fogyasztásnak már többször emelte süvegét csontig benyalt a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak, az utcai szociohekkerek koronázatlan Tyler Durdenjének, és nem lesz ez most sem másképp. A nehézkesen linkolható tartalom miatt átrántottuk ide a múlt heti termés egyik legjellegzetesebb darabját, az autóellenessé varázsolt Fiat óriásplakátot. De ez még csak a kezdet, ugyanis az esemény után zajlott egy termonukleáris szópárbaj a cég felháborodott képviselõje és a "párt" "szóvivõje" között, amit szintén idemásoltunk:

Tisztelt Uram!

A honlapukon fent lévõ megrongált plakátunk kapcsán írok. Sajnos nem derül ki, hogy Önök csinálták, vagy "csak" reklámozzák mások agyszüleményeit. Amennyiben nem Önre tartozik, ne vegye magára.

Lenyûgözött kreatív megynilvánulásuk a Föld védelme érdekében, azt sajnáljuk azonban, hogy ezt mások (mi) plakátunk megrongálásával valósították meg. Ez azért is felháborító, mert kevés olyan autógyár van, amely ennyire szivén viseli, az alacsony fogyasztású, környezetbarát jármûvek gyártását. Ezt hivatalos tanulmány támasztja alá, amely szerint a Fiat autók átlagfogyasztása és ezáltal károsanyag kibocsátása a legalacsonyabb az europai autógyártók között.

Javaslom máskor nézzék meg jobban, milyen plakátot rongálnak meg éppen, addig is ügyvédünknek továbbítjuk "alkotásukat".

Üdvözlettel,

Pálfi Éva Marketing Manager Fiat Magyarország Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

---

Tisztelt Hölgyem!

A honlapjukon fent lévõ autók kapcsán írunk. Sajnos nem derül ki, hogy Önök csinálták, vagy "csak" reklámozzák mások agyszüleményeit. Amennyiben nem Önre tartozik, ne vegye magára.

Lenyûgözött eltökélt ténykedésük meggazdagodásuk érdekében, azt sajnáljuk azonban, hogy ezt a Föld megrongálásával valósították meg. Ez azért is felháborító, mert kevés olyan bolygó van, melynek sorsát ennyire a szívünkön viseljük, ugyanis egyelõre nem tudunk elköltözni innen. Ezt több hivatalos tanulmány támasztja alá.

Javasoljuk máskor nézzék meg jobban, milyen gyárat építenek éppen, addig is ügyvédeinknek továbbítjuk "alkotásukat".

Üdvözlettel, A bolygó lakói.

thx 2 Ember

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2008.05.19. 11:57:36

ja, ez jó volt anno :)

◄ViZion 2008.05.24. 20:23:05

Ez a Kétfarkú Kuty Isten a mitológiából...

Csak vártunk, vártunk évezredeken át, de most végre ittvan! Adjatok nekik!
RESPECT MKKP!!!

indapasssucks 2009.04.16. 13:00:21

MKKP for president (de csak majd ha a mostani banditák megjavították, amit elrontottak)!

Sőt, csináljunk másik országot és akkor ott...

MKKP 4 EL PRESIDENTE!!
süti beállítások módosítása