Tékozló Homár

Karamellás kivégzés Ausztráliából

2007.03.29. 10:42 | jackyll | komment

Str, a Homár kedvenc reklámblogjának gazdája néhány hete még Ausztráliában süttette a homlokát, ahol pénzt és energiát nem kímélve vadászott nekünk néhány jellegzetes helyi ízfokozót:

ausztráliai utam során sikerült belebotlani pár megörökítésre érdemes képzõdménybe, amit tudtam, azonnal magamhoz is vettem. az igen beteg, 'karamell általi halál' nevû popcornt egy esõerdõ kellõs közepén, egy lepukkant ajándékboltban találtam. az ízét leginkább nyereg alatt hetekig szárított mars-csoki belsõségként tudnám leírni. vajon a gyártó az apróbetûs 'tartalmazhat allergén anyagokat' figyelmezetés segítségével megúszna egy fogyasztót érintõ tényleges karamell általi halált?

mivel a popcorn nem váltotta valóra a hozzá fûzött reményeket, a 'zombie chew' elrágásába fektettem minden energiámat. ha a zombiknak ilyen íze van, akkor egy posztapokaliptikus animált-halott invázió össznépi cukorkómába torkollna - mintha a pakisztániak (ott készült ugyanis a cucc) összegyúrták volna a szõlõs mirinda legkeményebb esszenciáját és a vasbeton gyártási lépéseinek javát - igen durva perceket okozott az anyag.

valószínüleg igen kasán mutatnék a kirakatban látott szauron maszkban, de a sydneyi fegyverbolt (!) sajnos zárva volt, és nekem sem volt fölös húszezer forintom egy ilyen darabra.

frissítve 11:43-kor: az ausztrál dollár 150 Ft körül van, tehát a cikkben említett maszk több mint 200.000 Ft akciósan - írja István, és tényleg. thx.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása