Tékozló Homár

Feróval születik újjá a Pannónia

Pannónia Motors

2007.04.04. 11:16 | jackyll | komment
Tagbaszakadttól is megkaptuk az infót, ami egy ideje cirkulál a neten, hogy kámbekkel a Pannónia motor:
Szevasztok, a Totalcaron a Pannónia fórumban zajlik egy vita arról, hogy állítólag újraindul a Pannóniák gyártása Magyarországon Elõször kamunak tûnt, de a Híradó is hozott róla egy cikket. Ami a dologban érdekes, az a Nagy Feró interjú az oldalon. Ha a dolog igaz, akkor ez egy elég fura reklámhúzás - Feró a jégtáncos motoros rocker, mint a cég arca...

A Homár egy csoffadt píárinterjú után még nem vonna le ilyen messzemenõ következtetéseket. Nem valószínû például, hogy Feró-kartonfigurák és -óriásplakátok árasztanák el az országot hamarosan, inkább arról lehet szó, hogy a 32 éve nem gyártott motorra elég kevesen emlékeznek nosztalgikusabban, mint egy õskövület rocker.

És az elmaradhatatlan bónusz videó hasonló motoros-szabadság témakörben, csak egy kicsit kövérebb költségvetéssel és koncepcióval:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása