Tékozló Homár

Örök élet az iwiwen

2007.04.04. 00:01 | jackyll | komment

Balázs egy túlvilági jelenségre lett figyelmes az iwiwen, ugyanis bár a felhasználók bármikor törölhetik magukat a rendszerbõl, haláluk esetén az eljárás kicsit körülményesebb:

Kapaszkodj meg minden ollóddal: Úgy néz ki, egyesek számára kedvenc nemzetközi közösségi portálunk örök életet igyekszik biztosítani: Ha valaki az örök vadászmezökre (esetleg örök tengervizekre) költözik, akkor beindul a bürokrácia és bebizonyosodik, hogy ahogy az iwiw, a hülyeség is határtalan. Nem, nem az iwiw munkatársaira gondolok, ök tényleg kedvesen fogalmazták meg a rájuk bízott parancsolatot:

> Kedves Balazs, > ez nem ilyen egyszeru, az elhunyt hozzatartozojanak be kell mutatnia a > halotti anyakonyvi kivonatot es a torlesrol egy rovid jegyzokonyv > keszul, melyet ala kell irnia > udvozlettel: gephaz

egy másik levélböl: > Kérjük amennyiben a család igényt tart erre, jelezzék a delete@iwiw.net > címen további tájékoztatás és ido"pontegyeztetés végett. > üdvözlettel: gépház Vagyis úgy gondolják, hogy a hozzátartozóknak ez a legnagyobb gondja, csak ezért el fognak zarándokolni az iwiw-hez. (Tényleg, hol székelnek??)

Azt nem kérdeztem, hogy egy esetleges külföldi halotti anyakönyvi kivonatról hiteles fordítás szükségeltetik-e, illetve hogy tervezik-e az új tagoktól (esetleg a régiektõl visszamenõleg) elkérni a születési anyakönyvi kivonatot, a házassági papírokat, esetleg az általános iskolai ellenörzõjüket, természetesen idõpontegyeztetés után személyesen leadva, papír alapon közjegyzõ vagy tanuk aláírásával hitelesítve?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Navarone 2009.06.15. 12:00:12

Nahát, ilyen régi post és nincs hozzászólás?? Akkor... => ELSŐŐŐŐŐ :D

Egyébként teljesen korrekt, hogy senkinek ne játsszanak a halálával.
süti beállítások módosítása