Tékozló Homár

Re: A hülyék anyja mindig terhes – Elnézte az olvasó

ÁAK Zrt./tábla

2007.05.15. 15:53 | szily | Szólj hozzá!

Titkos futárpostával a fenti képet kaptuk az autópálya-kezelõ ertétõl, miszerint a fehérvári körgyûrûnél bizony jelölve volt, hogy csak nagyobb jármûveknek fizetõs a városközeli autópályaszakasz. (Korábbi posztunkban azt írtuk, nem jelölték.) Ezt elnézte az olvasó, de a dolog fõ problémán azért nem sokat változtat. Jó néhány kollégánk mesélte el ugyanis a szerkesztõségben, hogy itt, illetve más pályaszakaszoknál õket is megijesztette/megtévesztette az újonnan kirakott tábla, ami legalábbis nem egyértelmû.

És maradt a kérdés, hogy miért kell megsarcolni a teherautókat, ha egyszer elvileg azért készülnek a gyûrûk, hogy azt használják, ne a belvárosokat. Ez ügyben kormányzati telefonálgatásba kezdtünk, míg egy minisztériumi forrás a következõ, némileg meglepõ dolgot nem mondta, természetesen név nélkül: „az intézkedés célja az volt, hogy lehetetlenné tegyük, hogy a tranzitforgalomban részvevõ külföldi kamionok díjmentesen végigmenjenek az országon, azaz fizessenek õk is. Csak ezt az EU-ban máshogy nem lehet, mert diszkriminatív lenne.” Hát erre varrjanak marha sok csillaggal és Habsburg Ottó sziluettjével díszített gombot.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása