Tékozló Homár

Divatmárka lesz Castróból?

2006.08.01. 15:45 | homár sebibaba | Szólj hozzá!

Na, most kereshetünk más meleg, napsütötte és jó koktélokkal kibélelt diktatúrát: Fidel Castro lemondott. Kitör a demokrácia, ellepik az országot a nagyseggû amerikai turisták, megemelkedik a szállás, a pia és a kurva ára, de cserébe talán nem kell majd éhségsztrájkolni a kubaiaknak azért a fránya internetért.

Fidel, aki a világ legnépszerûbb diktátora bizonyos körökben, nem csak a baloldali mennyországhoz van már lépésnyi távolságra. Eljött az idõ, hogy elfoglalja méltó helyét a fogyasztói társadalomban is: vodkásüvegeken, sapkákon, pólókon és zoknikon és végre termelje a profitot azoknak a csúnya kapitalista vérszívóknak is. Che Guevara máris a világ egyik legjobban eladható márkaneve, remélhetõleg a jó marketingnek köszönhetõen nemsokára a Fidel Castro is hasonlóan drága brand lesz.

Búcsúzzunk egy videóval és az örökzöld indulóval: El pueblo unido, jamás será vencido, el pueblo unido jamás será vencido!!!

(Mint tudjuk, az egységbe forrt nép legyõzhetetlen, szóval lázadj, énekelj, mert gyõzni fogunk, az egység zászlói elõre nyomulnak. És te is velem fogsz menetelni és látni fogod a dalod és zászlód virágzását. Egy vörös hajnal fénye már az eljövendõ életet hirdeti. Lázadásra fel, harcolj, a nép gyõzni fog, az eljövendõ élet jobb lesz. Hogy meghódítsuk a boldogságunkat, sok ezer harcoló hang moraja fog felemelkedni, a szabadság dalát zengve. Elszántsággal a szülõhaza gyõzni fog. És a nép, mely harcba száll, fülsiketítõ hangon kiáltja: elõre!!! Stb.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása