Tékozló Homár

A hónap legkeményebb gyerekkocsija - Látja, de nem tudja piszkálni

2007.05.29. 13:01 | szily | 1 komment

Ez egy vicc, vagy a CsermaneJ nickű júzer tényleg bevásárlókocsiban tartja otthon a gyerekét és erre másokat is rá akar venni? A gyanúsan kádárista hangzású név és a mókás szöveg miatt először persze kamura gondoltunk, de az eladó statisztikáját megnézve elbizonytalanodtunk, hiszen nem egy erre a poénra létrehozott névről, hanem egy aktívan kereskedő vaterásról van szó. Mégis furcsa, hogy miért jó babakocsi helyett ilyet tologatni otthon. Az tuti, hogy az utcára azért ők sem mernek kimerészkedni ezzel. Vicces ajánlószöveg, hygénás mosással a hajtás után. (A linket köszönjük vomit kollégának.)

Ez egy szokásos bevásárló kocsi, a kisebbik! Akik használtuk, azok azért választottuk ezt mert, a lakásban -ha nagy!-, teraszon, kertben ideális. Nem kell a babakocsit a lakásban használni. Kis szivacsot, vagy pokrócot raktunk az aljába, és így tökéletes volt a babának. (Ne rakjál vastagot a csecsemőhalál miatt!) Ha már benne van át lehet tolni bár hová. Pl konyhában nyugodtan lehet tenni-venni, hiszen ott van a kismama mellett, vagy ha a mama alszik az ágya mellé húzhatja. Kisebb testvér ellen is jó, látja, de nem tudja piszkálni. A kép nem azonos, de ilyen, csak egy hygéniás mosás kell neki.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása