Tékozló Homár

Milyen a szlovák hamburger?

2007.05.30. 00:07 | szily | Szólj hozzá!

Zsíros-hagymás. Ez politikailag inkorrekt viccnek tűnik, pedig nem az. A Homár amúgy is a szlovák élelmiszeripar nagy hódolója, úgyhogy sosem tennénk ilyet, bár más népek kárára persze imádunk tréfálkozni. Az amerikai sikertermék megdöbbentő átfogalmazását Selmecbányán fotózta a beküldő birge pasija. Sajnos nem rendelt belőle, úgyhogy ezennel megnyílik a verseny: ki küld nekünk előbb fotót a brúgóburgerről? Na persze alapos gasztronómiai beszámolóval együtt. Feljelentő levél kattintás után.

Szia Homár! Így a nagy hõségben nehezebben éhezik meg az ember, pláne a rákféle, de ha mégis, hát mi mással ütné agyon korgó gyomrát, mint a tengerentúl legnagyobb találmányával, a hamburgerrel. Eme nemes étek az egész világot bejárta már, nem csoda hát, ha itt-ott kialakultak nemzeti jellegzetességei. Na, de ennyire??? (felénk ezt ugyanis zsíroskenyérnek hívják).

birge

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása