Tékozló Homár

Jeges banán és kínos autó

2007.06.13. 10:26 | szily | 3 komment

Szerény személyem legalább akkora Schoko Bananen fogyasztó mint Te, kedves csápos barátom. A következõ termékre bukkantam rá tegnap: BANANA ICE és a LEDO gyártja(www.ledo.hu) Nemtudom, hogy tudsz-e eme jégkrémipari termék létezésérõl. Én a Hunyadi János úti Mercedes kereskedés büféjében ettem ilyet (de gondolom az összes ilyen jégkrémet árusító helyen lehet kapni).

üdv cseta

ui.: nem autót venni voltam és még csak nincs is Mergám.

Nem kínos dolog a Merga, csak akkor, ha más tulajdonában van. Viszont eszerint nyilván mergás kulcstartót vettél, na az már ciki. A fagyit nem ismertük, köszönjük.

A Homár

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dicska 2007.06.13. 22:40:47

Az komoly. Auto-moderáció van?
Mert akkor kíváncsi vagyok, lekezelik -e a faszekrény, "hétköznapicsalódások", stb. problémáját...

Sirius 2007.06.17. 12:47:26

Anno, mikor még általános suliba jártam, és az MDF kormány volt hatalmon, az "Algida" - akkor még "Eskimo" néven futott - kijött egy Banana Joe nevű pálcikás, meg egy Manhattan Banana dobozos jégkrémmel.
Tekintve hogy a tényleg banánízű banános jégkrém ritka mint a fehér holló, ez a kettő egész kivételes színfoltként robbant be a jégkrémvilágba, mert mindkettőnek igazi banáníze volt.
Aztán egy vagy két év után mindkettő megszűnt, helyette lett a duplacsokis Manhattan meg hasonló bénaságok (most mondjátok meg, duplacsokis jégkrémet bárhol kapni, az a jégkrémek suzuki ignise).
süti beállítások módosítása