Tékozló Homár

Karácsonyi spórolás a Kikánál

2007.12.19. 12:29 | jackyll | komment
Sok vicces karácsonyi történetet hallunk, de ficcé az első, ahol a bolt azért nem rendelt be egy előrendelt terméket, nehogy a nyakán maradjon. A bolt neve Kika, a termék pedig egy másodpercek alatt amortizálódó képkeret:
Karácsonyi bevásárlás, munka után vastagkabátban gyötrődés a neonszagú bevásárlóközpontokban. Imádott képkeretek (4 db) másfél héttel ezelőtt megrendelve a helyszínen, és Istenuccse megígérték, hogy lesz, csak aludjunk előtte hetet. Aludtunk kilencet, aztán visszamentünk értük. Képkeretosztályon sündörgés, osztályos néni elkapása. Átvezet minket a megrendelt áruk osztályához, és a kezünkbe nyomja a keretet. Egy darabot. Egy cédulával, amin a nevem van, és jól olvashatóan az, hogy 4 db keret.

Tudom, hogy vannak olyan furi elméletek, hogy minden áll egy adott időpillanatba, de nem tudtam, hogy van olyan elmélet, hogy bizonyos időpillanatban az 1 az 4. Gondolom magamban, jaj ez aranyos, most meg kell keresnem a többit, ezt kiskoromban is szerettem, a telken el voltak dugdosva a kis ajándékok. Már azon voltam, hogy megkérem az osztályos nénit, hogy fogja meg a kabátomat, amíg meglelem a kis huncut kereteket, a hátamon már úgyis folyik az izzadtság. De előtte még megkérdeztem, hogy merre langyos, hátha segít kicsit…Ekkor kezdte el tördelni a kezeit, hogy hát baromira sehol nem langyos, mert a  megrendelés az le lett húzva a FELSŐ VEZETÉS által. Lehúzták a képkereteimet, húúú, ezek azok a srácok lehetnek, akik betonkockába öntik a kis tiknók lábát, ha nem eszik meg a babfőzeléket…

Kérdezem, hogy mi? Hogy miért? Hogy a FELSŐ VEZETŐK? Ők tudják, hogy nem megy a nappali falához, netalán ők már megvették nekünk karira?  De nem, sajnos a FELSŐ VEZETÉS sokallta a megrendelt portékákat, és lehúzta őket, mint a pinty!  A válasz döbbentes vaslogikára vall.

Az osztályos néni sűrű pironkodás közepette bevallotta, hogy pontosan karácsonykor húzzák le a legtöbb megrendelt árút a FELSŐ VEZETŐK. Mert mi van, ha az áruház nyakán marad, a gonosz vevő nem jön érte, vagy bejön és csak nevet, hogy milyen balgák, hogy megrendelték, neki nem is kell. Januárban pedig már semmit nem lehet vele kezdeni. Hosszú távú tervezés; a képkeret jövőre nem képkeret többé. Nem lehet eladni, demoralizáló, és rontásba viszi a cégcsoportot. Meg kell tőle szabadulni maximum az újévi malac utolsó sivítására. Sőt, a legjobb srácok ha nem is engedjük be a boltba, ez az igazi kockázatcsökkentés.  Így spórol a KIKA. Bár szerintem nem magának, hanem a vásárlóknak, akik így egy buznyákot se hagynak ott, és megfogadják, hogy ide többet soha. Pont úgy, mint én.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

báró Csekonics 2007.12.19. 12:37:53

KIKA...-pod a sz@rt ...

Hát ennyit erről.
Ezeknél mág a zikeja is jobb.

HZCs 2007.12.19. 12:38:13

remélem otthagytad a nyakukon azt az egy darabot is, hogy igazuk legyen...

Geitenbeffer_ 2007.12.19. 12:44:17

árúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

Vishnu 2007.12.19. 12:46:20

„Lakberendezés, mint szolgáltatás!”- ez a kika filozófiája. Mint tulajdonos nagy örömömre szolgál, hogy láthatom milyen sikeresen tudtunk és tudunk fejlődni évtizedeken át” Így persze természetes hogy további expanziós terveink vannak a jövőre nézve.“
Dr. Herbert Koch.

www.kika.hu/img/emo/foto_info.jpg

Kika Lakberendezési Kft.
Tel.: +36 23 448 000
Fax: +36 23 448 021
info@kika.hu

Lehet büntetni!

:)

=Ford Prefect= 2007.12.19. 12:47:11

A KIKA egy fos.
Most pedig pereljenek be becsületsértésért...

zaphodbeeblebrox 2007.12.19. 12:48:45

de ezt így hogy??? nem értem? valami managerdíszfasz fent ül az irodájában, nézegeti a rendeléseket és egyszeriben felkiált, hogy sok lesz neked 4 képekeret, kapsz egyet oszt örüjjé annak?? vagy ha mondjuk én rendeltem volna ott egy nappali szekrénysort, akkor a felét kihúzzák a rendelésből, mert, minek nekem annyi szekrény? ezek betegek..

Jano Labs · http://janolabs.blog.hu/ 2007.12.19. 12:49:48

Remélem azt az egyet is otthagytad! :)

Charlie Drop 2007.12.19. 12:50:38

ehhez én már hozzá vagyok szokva, igaz nekem nem a Kika húzigálja le a megrendeléseimet, hanem a saját Felső Vezetőm, de a lényeg ugyanaz.

Igaz itt nekem egy fillérbe sem kerül, úgy meg, eh...

Vishnu 2007.12.19. 12:54:40

Egy nyári történet:

"Édesanyám kapot egy 20k-ra szóló utalványt, amit csak ott lehetett elkölteni, így hát mit tegyünk, megtettük. A nézelődés első perceiben kezdett megfogalmazódni bennem, hogy ezek vajon mit akarhatnak, mert hogy eladni nem, az biztos. Ugyanis nagyjából minden 3. kiállított elem kopott/sérült és nagyjából minden 10. csúnyán rongálódott (Törött, elcsúszott, szétesett) volt. (Ez a példa? Ezt vegyem meg?)

Amikor elérkeztünk egy nagyjából méter magas és arasz*arasz méretű üvegajtós szekrényhez amin a „41.999” címke fityegett tűnt fel, hogy az árazásnál is elvannak tévedve, nagyon nagyon csúnyán, nem kell félreérteni, semmi extra nem volt abban a szekrényben, összesen kb 15elemből állhatott, sima pozdorja, sima patent meg sima zsanér. Volt aztán sima egyszerű négylábú (fémkeretes) családi asztal + üveglappal majdnem 100k-ért, meg ami kell.

Ezen túltettük magunkat, egy laza „ide se jövünk többet” legyintéssel. Ezek után kinéztünk egy egyszerű cipőtartó szekrényt (itt találkoztunk egyedül kedves és segítőkész személyzettel), meg egy akciós szennyes tartót, ami fölött a 3.999 2.999 felirat csüngött (ez még később fontos lesz:)).

Elindultunk a kasszához, amiből kettő volt, és kb 5en álltak előttük összesen. Beálltunk az elsőbe, aminél ugyan hárman álltak, de kevesebb cuccal mint a másiknál álló kettő. Kb 3 perc után, amikor a másik kasszánál már teljesen lecserélődtek a vevők, mi pedig még mindig 4en álltunk az első kassza előtt, átmentünk a másikhoz. Itt egy kellemesen frusztrált, idegesen csapkodó, szimpatikusnak nem kifejezetten nevezhető kasszás fogadott, lepittyegte a szennyes tartót és természetesen a 3.999 jelent meg (Erre az életem is feltettem volna, ebben teljesen biztos voltam, hogy így lesz). Megemlítettem, hogy hát'ő, erre nem ennyi van kiírva, erre vissza kérdez hogy van-e kuponunk. Az egy dolog, hogy kuponról szó nem volt a termék fölött az volt kiírva, hogy 2.999Ft, de hogy ezek után mi odabökjük neki a szaros újságjukat, amit az aluljáróba nyomtak a kezünkbe és erre ő azt válaszolja, hogy nincs kivágva és hozzánk vág egy csorba(!) ollót, mind ezt türhetetlen modorral... Hát ez azért nem semmi, a story vége semmiképpen sem.

Anyám jelezte az elején, hogy 20k-s utalványa van, na ehhez képest az összes cuccot a bútoron kívül összeadta, és várta hogy kifizessük. Az hogy esetleg azokat is az utalványból kimaradt összegből kéne kivonni nem jutott neki eszébe, biztos sose látott még ilyentot'. El szöszmötölgetett aztán, csapkodott, nem válaszolt a kérdéseinkre elsőre, újra számolta a cuccot, és távoztunk. (A szomszéd kasszánál még mindig a már olyan régről ismerős arcok álltak, immáron egyel előrébb)

A megrendelt bútort az épület hátsó sarkánál lehet átvenni, ezért oda mentünk, egy ablakon anyám beadta a salátákat, és megkérdezte, hogy kb. mennyi idő mire kiszolgálnak, ugyanis előttünk is vártak páran, erre egy nem túl meggyőző „nemsoká”-t kapott.

Miközben várakoztunk (5-10 perc) eltűnődtünk, hogy mi a szentfazék telik ennyi időbe, mert ha egy komplett konyhabútort rendeltünk volna, rendben, de ez egy sima kis dobozka lesz, hónom alá csapom és agyő'.

Egyszer csak egy kellemesen tahó hang beröfögte a hangszóróba a nevünk és hogy mehetünk, majd kinyílt egy ajtó mögöttünk. Én mentem be, nekik is odaadtam a salátát (miért adták vissza elsőre a beloginnál?) . 4en álltak a pultnál, ebből az egyik a hangosbemondós figura lehetett, mert ránézésre összetudtam párosítani a hangjával. Na a lényeg, hogy a 4 ember az összes lapot aláírta (mindenki mindet) és mindenki mindre nyomott egy vagy két pecsétet... A kommunikációjuk földön kívüli volt, leírhatatlan, és főként érthetetlen. Felkaptam a dobozt, és mentem volna vissza, erre tahókám bevágja az ajtót előttem, és közli a bájos hangjával, hogy na arra nem lehet, tilos!, menjek ki meg kerüljem meg... Lenézően mosolyogtam rá, szegénykém, ennyiből áll az élete... És megkerültem a sarkot, ami nem volt nagy távolság, de senkinek nem tört volna le a lába ha ott megyek ki ahol bejöttem... Szánalmas.

Haza fele menet olyasmik jutottak az eszembe hogy:
„Kika – Akárhova, máshova.”
„Az ideális üzletben nincsenek vásárlók, és a kika mindent meg is tesz azért, hogy üzlete közelítsen az ideálishoz...”
(Gyk.: Az ideális rendszeren nincsenek felhasználók, és a rendszergazda mindent meg is tesz azért, hogy rendszere közelítsen az ideálishoz.)

Meg még pár dolog, amit a tv-ben sípolással szokás illusztrálni."

Cigiző · http://cigi.blog.hu/ 2007.12.19. 13:00:55

bIZTOS nem kaptak forralt bort a blahán, ezért húzták le

szkaccsotjeggel 2007.12.19. 13:02:47

egyéPkéntmeg miért csak karácsonykor szoktak képkeretet venni az emberek?
miöl gondolják ezt?

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2007.12.19. 13:03:05

posztot írni kommentbe? normális-e vagy? nem-e törik e le a kezed-e?

Szticcs 2007.12.19. 13:03:29

Nem lehet, hogy a cég a nevében felcserélte a magánhangzókat? Velünk is szívóztak ősszel, de rendesen!

jesszumpepi (törölt) 2007.12.19. 13:04:13

Mi van,he?Ennyire hülyék nem is léteznek.Vagy mégis?Hogy marad fenn a Kaki évek óta?
Jöhet a vogonok űrhajója.

Berix 2007.12.19. 13:06:22

Eddig sem volt a kedvencem a Kika, na de ezután...

Pepin bácsi 2007.12.19. 13:08:43

képkeretezőhöz elmenni, képeket elvinni,keretet kiválasztani, hetet aludni és álmaid képe álmaid keretében van. ráadásul nem kell otthon b@szakodni a keretezéssel.

a sikeres emberek így csinálják - szerintem

a nem sikeres emberek meg elmennek a kikába, hogy szopassák őket.

jesszumpepi (törölt) 2007.12.19. 13:13:28

A képkeretező pofátlanul sokat elkér.Nem véletlen vesznek néhányan képkeretet.

Dr Net Elek (törölt) 2007.12.19. 13:14:27

A képkeret az jó olyanra is, hogy belehúzzuk a pénztáros néni fejébe, amikor okoskodik.

Pepin bácsi 2007.12.19. 13:14:44

nem mindegyik pofátlan

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 13:17:24

ez jó ez a sztori, Vishnu, a tiéd, meg ismerős...

azt hiszem én baromi sikeres ember vagyok, szépen gyűjtögettem a cuccot, már egy hónapja, szombaton voltam utoljára vásárolni, és a héten, már ki nem teszem a lábam, vagy legalábbis be nem teszem boltba, az biztos.

és végre megjöttek a kábeltévések is, úgy október elejére ígérték. szép teljesítmény, nem? de adás az csak hétvége felé lesz, majd kell próbálgatni. jó.

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 13:18:49

a képkeretező tényleg drága, arról nem is beszélve, hogy sosem jut el az ember képkeretezőhöz úgy, hogy a kép is nála van

jesszumpepi (törölt) 2007.12.19. 13:21:21

Én már több képkeretezőnél jártam képpel együtt.Jól dolgoznak,de iszonyat drágák.

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 13:28:39

van két nagy képünk, a keretet megcsinálta egy aszatlos ismerős, (egyszerűt), de hogy az üvegeshez is eljussak vele.... már három éve lakunk itt, de ez a két kép még mindig ott hever...

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 13:30:39

a Bricostoreban meg 18e HUF-ért akarták megcsinálni a három képet. kicsit sokalltam

a kertész tömlővel 2007.12.19. 13:34:51

fura ez a kika,,én is vettem egy fönöki széket a szgép elé,a megrendelésnél elkérték az áru értékének az 1harmadát.és mondták h 1 hét és lehet jönni venni vinni.1 napot késtek az igérthez képest,nem hivtak,sms jött,,azonnal lehet jönni.2orával késöbb oda is mentem a salátával(sok pecsétes igazolo lap).sorba állás,kasszához érés,,szék sehol,nincs a gépbe..ismerös volt a kasszás és rátelefonált a dolgokra.jéé lett szék meg mögöttem 20emberes sor.
még 15 pecsét ,az utolsot a biztonsági ör az ajtoba nyomta rá,ez elég meglepö volt h neki mi köze a székemhez...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.12.19. 14:01:22

hat en az ilyen kepkeret meg ize dolgokat ugy szoktam, hogy szetnezek a neten, wal mart, starget stb. aztan nyomok par gombot es akkor 2 nap mulva a fedex kihozza
namost a multkor, mikor a xboxot rendeltem, egy olyan bogyos maca hozta ki, hogy azt hittem vaci
de chicagoi volt
a vicc az , hogy viciannak az occse ott el
es ez nem vicc

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.12.19. 14:03:24

ja, szia alice
ne tegyetek ra uveget
foliazd be, vagy szogeld, vagy siman ragaszd vel a falra
mast nem tudok

Pepin bácsi 2007.12.19. 14:08:59

alice-alice, ejnye-bejnye !
Te a bricoban akartál kereteztetni ?
én 15 egységért megcsinálom neked :-)

pleasantry 2007.12.19. 14:18:33

ez is szep tortenet. egesz karacsonyi hangulatom lett tole.
es meg az is lehet, hogy ma minden tortenethez jol odakommentelem, hogy szep tortenet.

báró Csekonics 2007.12.19. 15:00:21

hagyma 2007.12.19. 14:01:22

Na és? Megrépáztad?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2007.12.19. 15:02:39

ugyanmar ne legyel kozonseges
meg az ajton sem lepnek be
mert nem is tehetik
meg munkaidoben....
meg nem is vaci volt

Kifordított kacagány 2007.12.19. 15:11:12

azért az is érdekes, hogy mindenki sír állandóan, hogy csak szar kínaiüzbégtörökszingapúritajvanisatöbbi hulladékokat lehet csak kapni, meg hogy minek engedik be ide ezeket, de mikor lehetőség adódik egy magyar iparossal elvégeztetni egy minőségi munkát, amit érthető módon nem akar ingyen megcsinálni, akkor az rögtön drága lesz, meg macerás és inkább marad a fent említett ócsó megoldás.

www.vicclap.hu/vicc/1025/

xombat.com 2007.12.19. 15:16:03

van olyan hogy LCD kepkeret
szerintem hulyeseg, meg nem is lattam kozelrol
de legalabb nem kell kepkeretezohoz vagy a Kikaba jarni

Pepin bácsi 2007.12.19. 15:30:10

kikában vásárolni, utána panaszkodni ősi román szokás

punpa 2007.12.19. 15:39:00

Újabb bútoreset a Homáron. És senki nem tanul, továbbra is rendelgeti a cuccokat. Csoda, hogy nem Askos sztori!

Összefoglalva a Homáros esetek:

KIKA: csak elvihető cuccokat vegyünk, bár azok közül is válogatni kell... csak mazohisták rendeljenek, akiknek a kanapé, képkeret, papucs stb. elég egy fél év múlva is!

IKEA:
Bár kisebb a választék, de legalább látjuk mi van raktáron. Ha valóban van... Amennyiben a dobozok tartalma is stimmel, az ajtó nem letépett állapotban van becsomagolva, nyert ügyünk van.

ASKO:
Askoban vásárolni ősi török szokás. Palkovicsnén kívül senkinek sem ajánljuk ezt a bútoráruházat. A megrendelés szintén Dallas-i hosszúságokba nyúlik, a raktárosok pedig jobban tennék, ha féltéglákat dobálnának egész nap.

RETZ, SCONTÓ:
Kevés a panasz. Vagy azért, mert kevés a panasz, vagy pedig még Gasztonyi Ádám sem vásárol ezekben az üzletekben.

Trendetlen 2007.12.19. 15:39:20

Pepin bácsi 2007.12.19. 15:30:10
Én ezt korábban nem tudtam, így panaszkodtam könyvbe, kaptam is rá szívhez szóló választ: "ugye ön se szertné, ha a cége..., ugye ön se tartja jogosnak..., ugye megérti?"
Nem, nem, azért írtam abba a könyvbe! De inkább hagytam a francba, ezekkel még vitatkozni se lehet.

BiG_ 2007.12.19. 15:53:14

Hümm, mint kiderült, a kika egy fos, és az is, hogy hagyma kartárs csak váci bögyös macákkal kompatibilis. :-)))

Az én kikás kalandom az,volt, amikor Budaörsön kiugrottam az Ancsából (nem a bögyös, hanem a biplán) ezeren, ernyőnyitás, aztán nézem hol is vagyok, hát nem a kika terebélyesedik alant? Na, hova máshova essek? Kotortam a reptér felé onnan, üstöllést. Onnen föntről se bizalomgerjesztő...

Üdv!

gumby 2007.12.19. 15:59:21

még sikertelen koromban dolgoztam "ilyesmi helyen", illetve ha valaki dolgozott már nagy cégnél amely sok ügyféllel van kapcsolatban tudja azt, hogy bizony nagyon sok normális ember cuclizik a szintén nayg számú fasz miatt. nem azért húzza le mert nem ért hozzá vagy kibasszon veled, hanem azért mert szét*ják a seggit a karácsonyra amúgy is szétrepedésig megtelt aruház rárohadó készletei/kurva nagy költség/ végett.te lehúztad volna a rendelést ha tudod hogy a berendelt áru 30%a megmarad? lehet hogy te is tudod , hogy egy bizonyos szinten felül, ahol már ügyféllel/vásárlóval nem találkozol/beszélsz akkor csak felfelé kell figyelned? igen, leírom mégegyszer amit a néni elmondott, az áruháznak is vannak érdekei akár tetszik akár nem/nekem se-kurva anyjukat/,és így tud működni.
itt annyira divat letépni az ajtót papucsozni románozni de abba valaki belegondol néha hogy mi miért van?ja, a képkeretet elvitted? ha nem okold a magadfajtát:)
amúgy a néni nem palkovicsné volt?

Siendor_ (törölt) 2007.12.19. 16:09:47

IKEA-hoz kiegészítés:
- Lehetőleg vidd haza te mert kissé drága a kiszállítás, egy értékhatár felett meg jobban jársz ha inkább 2 részletben veszed meg mert, úgy olcsóbban hozzák ki(!!!). Pl. 350 ezer forint kiszállítása XIII. kerületbe 400 000x3% = 12 000.- Ha két darabra bontjuk mondjuk 290 000 és 110 000 akkor szállítása: 5 800 + 4 800 = 10 600.-
Marhaság...
- Ha valami nincs raktáron, az hónapokig nincs. (Ld. KIKA)
- Ha a doboz tartalma nem stimmel, kicserélik, szó nélkül adnak másikat, ha valami rossz, szó nélkül adnak új alkatrészt, ha mégis rosszat vett anyósod amikor hívtad hogy már úgyis odamegy, vegye meg, becserélik szó nélkül... (Nekem pl. az állólámpából, ami összecsavarható, kitört a menet az alsó rúd-darabból (talp-rúd-rúd-rúd-fej), elég volt azt bevinni és kaptam egy újat. (majd 1 év után!)
- Drága (bútor) vagy gagyi (műanyag bútor) vagy mindkettő (kevés) vagy egyik sem (bútorból a kisebb rész, kiegészítőből hál'Istennek a nagyobb)
- Lehet h ugyanazt megkapod a TESCO/ASKO-ban, ami nem biztos hogy olyan jó neked (nem vicc, az egyik könyvespolcot láttam Asko katalógusban azonos szín és méretválasztékban, bár drágábban, az Étkező+4 szék kombót (Jokmokk) meg a TESCOban, de ott olcsóbban.

Siendor_ (törölt) 2007.12.19. 16:12:46

szóval 400 000 értékű cucc kiszállítása.

Siendor_ (törölt) 2007.12.19. 16:14:43

Ja, és én eddig csak kedves eladókkal, pénztárosokkal találkoztam, pedig én is voltam fasz ott (elizéltem, pakoltam, segítséget kértem, forgattam, döntöttem), ráadásul iszonyat tömeg van mindig (gondolom nem véletlen).
Szerintem - külsőként - figyelnek arra hogy kit vesznek fel, és figyelnek az alkalmazottra.
Ha kedves vagy az alkalmazottaddal és nem szopatod halálra, ő is kedves lesz a vevővel...

Netuddki. 2007.12.19. 16:41:22

Muhaha!

Karácsony táján azért húzgálják le a rendeléseket, mert ha a végén a nyakukon marad, kevesebb lesz az évvégi prémium.
Én nem akarok rosszat senkinek, de lehet meg kéne írni a sztorit a központjuknak is. :)))
kikakikakikakikaki

Kifordított kacagány 2007.12.19. 17:27:21

gumby 2007.12.19. 15:59:21
te rosszul vagy bekötve.

Siendor_ 2007.12.19. 16:09:47
biztos rohadt jó hely, de valahogy engem nem fogott meg a hangulata. lehet, hogy nem tartozom a célközönségbe, de én ott nem találtam semmi normális bútort, ami meg mégis jó lett volna az meg iszonyat árakon ment. hogy a korrektségüket kipróbáljam, odáig nem jutottam el.

Megdobbent 2007.12.19. 18:51:40

Ojajj, hat a kika mar csak ilyen :) Egyszer vagy 10 eve veletlenul kineztem/talaltam/vettem egy lapraszerelt kisszekrenyt, de nagyjabol ez volt az utolso alkalom is, amikor az eber management veletlenul egyszerre hirdetett, aron- es keszleten tartott egy termeket :) Azota hiaba megyek be vidoran, mindig egy-ket szines kikazaszloval a kezemben, szomoruan battyogok at egy masik boltba :)

rákenrolldetektív 2007.12.19. 20:29:26

A Kika ügyvezetős kommunikációs főmanageres igazgatójaként visszautasítom a vádakat, amik a karácsonyi forgalmas időszakban fokozottan hitelrontóak...
biztos ikea-s marketinges a koma

szbszig 2007.12.19. 23:04:45

Amatőr bolt. Ilyenkor szépen át kell írni a cetlit is, átvételkor meg: "Óh, sajnáljuk, az a hülye Béla már megint rosszul jegyezte fel az Ön rendelését, hogy a macska rúgja meg."

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 23:28:00

Pepin bácsi, ez nem jó biznisz :) különben is már csak egyhez kell üveg, és kész vagyunk!

hagyma, szögeljem fel? jó. ...

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 23:49:20

szia, hagyma drágám,
nem gondoltam én semmire...

de most lefexem, megfogadtam, hogy időben, ma, dehát már erről lecsúsztam.

alicecsodaorszagban 2007.12.19. 23:55:28

majd felragasztom technokollal :)

plazmasas 2007.12.20. 05:48:15

ez a post olyan szepen megvan irva, hogy elvezet volt olvasni
hogy keretet adjak mondanivalomnak: az ilyenekert erdemes megtanulni olvasni

megugye

2007.12.24. 12:25:27

A kika az ugyanaz, mint a teszkó, csak pepitában.
süti beállítások módosítása