Pszichodelikus hétvége az emós Rodolfóval
2007.05.18. 15:10 | jackyll hétvégi disztroj lájt

Véletlenszerûen jelentkezõ hétvégi disztroj rovatunk az erõszakhullám hátán szörfölés helyett kommercializáltan ellenkulturális hallucinációkba menekül. Make ads, not war!

A srácok a Pepsinél például belecsaptak a meszkalinba és elhatározták, hogy lenyomják a Coca-Cola másfél évvel ezelõtti dizájnerüvegszériáját. Üdvözítõ, mint minden szénné unt tömegcímke leváltás, csak kár, hogy ide sosem fog eljutni semmi hasonló. Na most, ha vki megcsinálná ugyanezt tojásokkal... Van videójuk, de a szájt látványosabb.

Szűrt kommentelők
Prémium parkolás Ferihegy 2-õn
2007.05.18. 11:56 | jackyll
Azt már ugye jó ideje tudjuk, hogy a Ferihegy 1 parkolójában nem túl nehéz összehozni egy Guiness-rekordot. Leefater azonban most Ferihegy 2-õn észlelte, hogy mintha kicsit pörgetnék a parkolóórákat:
Meglepõdve tapasztaltam, hogy igen csak drága lett a parkolás a Ferihegy 2-n, az érkezõ oldalon... Gyorsan meg is örökítettem a kiírást, miszerint a díjazás 15 percenként 200 Ft. Na már most nekem sikerült 4 kerek percért 300 Ft-ot fizetnem... Azt hiszem ez a no comment kategória.
Szűrt kommentelők
Naivügyfél vs HBO vs UPC
2007.05.18. 09:04 | jackyll

Nehogy azt gondolják, a Homár csak a családokat szétszakító túlszámlázásokkal és a karrireket derékba törõ garanciális ügyekkel foglalkozik. Gábornak például az volt a legnagyobb problémája az életben, hogy nem elég térhatású Brad Pitt hangja az HBO-n. A hiba miatt írt a szolgáltatójának és a csatornának is, és bár mindkét helyen altatni próbálták, különbözõ módón vették hülyére:

UPC Direct elõfizetõ vagyok már nagyon régóta és egy ideje újra HBO elõfizetõ is, tekintve hogy végre DD 5.1-es hangot is ki lehet szedni az HBO-ból UPC Directen. Azonban egy jó ideig gond volt az 5.1-es hanggal, hogy úgy mondjam csúszott. Nem keveset, másodperceket. Szóval gyakorlatilag nézhetetlen volt a film azzal a hangsávval, maradt a sztereo. Ezt nem csak én tudom, a port.hu netboard.hu UPC fórumában sokat lehetett olvasni róla. Én naív ügyfél gondoltam felveszem a kesztyût és szembemegyek a multival. Mindjárt kettõvel is. Meg is környékeztem a UPC-t. De mivel elég naív vagyok, úgy gondoltam jobb két oldalról támadni, és mint HBO nézõ az HBO-nak is szóltam, reménykedve hogy õk sem nézik jó szemmel, ha a prémium szolgáltatásukkal van baj, amit alig néhány társaság továbbít (itt most a DD 5.1 hangsávra gondolok). Furcsa módon a két cég elég eltérõen reagált a kérésemre, másképpen kifejezve az HBO meg akarta oldani, a UPC meg úgy döntött hogy naív ügyfelét még hülyére is lehet venni.
Szűrt kommentelők
A K&H is beszállt a leghülyébb ügyintézõ versenybe
2007.05.18. 02:55 | jackyll

Miklós tenger szabadidejében kipróbálta, milyen, amikor a bank ügyintézõje nem jegyzi meg/fogja fel, mit miért gagyog az ügyfél, aztán amikor elhúzott külföldre, lett egy számlája, amihez nem fér hozzá és a kártyáját sem tudja átvetetni mással:

Valószínûleg az évszázad „legidiótább” ügyintézõjével sikerült nem kevés idõt és pénzt felemésztve olyan vállalati számlát nyitnom a K&H Banknál, ami a dolgok jelenlegi állása szerint számomra használhatatlan. Április elején felkerestem a K&H Bank Andrássy út 49. sz. alatti fiókját. Elmondtam az ügyintézõnek, hogy külföldi munkavállalás miatt ritkán és rövid ideig tartózkodom Magyarországon, illetve, hogy egy héten belül hosszabb idõre elutazom. Ennek kapcsán arról érdeklõdtem nála, hogy milyen módon lehetne megoldani a start vállalati számlacsomaghoz tartózó szolgáltatásukhoz tartozó kártyák és PIN kódok átvételét. L. Péter (muszáj megemlítenem a nevét, annak érdekében, hogy aki csak teheti elkerülje) mint a vállalati számlacsomagokért felelõs egyik ügyintézõ a következõ tájékoztatást adta.
Szűrt kommentelők
Re: Emailben küldözgeti az OTP a titkos adatokat
2007.05.17. 16:20 | jackyll
Az alábbi üzenetet kaptuk az OTP Médiakommunikációs osztályától mindennemû magyarázat nélkül:
Az OTP Banknál már mûködik a virtuális számlaigénylés mindennemû információbiztonsági szempontnak megfelelõ változata. Köszönjük!
Csak tippelni tudunk, de vélhetõleg ez magyarul annyit tesz, hogy az alant vázolt jelenség egy hiba volt és kijavították. Köszönjük!
Szűrt kommentelők
Emailben küldözgeti az OTP a titkos adatokat
2007.05.17. 13:22 | jackyll

Zoltán egy érdekes felfedezést tett, milyen komoly adatvédelmi megoldásokkal mûködik az OTP virtuális számla/kártya funkciója. Abszurdnak tûnik, de a jelek szerint lehetséges, hogy a szuperbiztos rendszer egy sima emailben igazolja vissza az összes titkosítva felvitt adatot:

A minap elhatároztam, hogy fõ a biztonság azért még a PayPal-nak sem adnám meg a bankkártya adataimat, élni fogok a lehetõséggel és az OTP weblapján keresztül létrehozok egy úgynevezett virtuális számlát amihez egy virtuális kártya tartozik és a tranzakciók elõtt pár percel elég az adott összeget ráutalni így az éles számlámat nem érheti kár. A számla létrehozás meglepõen profi feületen titkosított csatornán történik, minden személyes adatot a gatya méretig elkérnek, de kódolt a forgalom. Persze azért akadozik a rendszer ahogy kell, de ha befagy a refress után tudja mi az amit még jól vett át és jó helyen a folytatás. Mondom le a kalappal a fejlesztõk elõtt. node persze E banking. Miután bejezetem az adatmegadást büszke voltam magamra, E-ügyintézés kódoltan! Nah ekkor jött a hátas!
Szűrt kommentelők
Extrém házhozszállítás
2007.05.17. 12:07 | jackyll
Vannak, akik nem annyira szívbajosak, mint a posta kézbesítõi, akik ha nem találnak életjelet a megadott címen, szétszórják a folyosón/odaadják a szomszédnak a csomagot. Big Osek irodaszomszédjának hétfõi menüje például így érkezett:
Nem ijedt meg a kajafutár, mikor zárva találta az irodát. A mai menü: függoleges, hideg túrós csusza.
Szűrt kommentelők
Minigodzilla, pink csoki és kínai Makó
2007.05.17. 11:47 | jackyll

A Homár mindig sejtette, hogy Csernobil titkos földalatti betonbunkereiben japán tudósok készülnek a cukiipar radikális megreformálására, amire Gábor most közvetett bizonyítékot talált:
Sétálva a Baross utcán erre a hírdetésre akadtam az egyik kisállat-kereskedés elõtt. Épp rohantam, így csak egy fényképre jutott idõ, de az már biztos, hogy ilyet kérek szülinapomra legyen az bármi is. :)
Szűrt kommentelők
Meg foug hah tom ah pop-shit dat? - Kevés szóval csajozni
2007.05.17. 08:13 | jackyll
Ezt a térképet német ismerõseim hagyták nálam, a hátulján a legalapvetõbb magyar kifejezések német fonetikával Véletlenül beleolvastam....
Hm. Ez a fránya német egész angolosan hangzik, dehát a teutonok sem vonhatják ki magukat a nemzetközi trendek alól. Fõleg, ha a végeredmény egy jóízû kamatyolás, ami után azt mondhatjuk az élveteg gulyászabálónak, hogy „El west-ham, menee-y pic aba”
Szűrt kommentelők
A rendõrség vizsgálja a Freemailre pedofil képeket feltöltõ júzert
2007.05.16. 16:46 | szily Freemail/pedó-gate

Nem maradt következmények nélkül az, hogy a Freemail felhasználói szerda délelõtt kénytelenek voltak egy két kislányt ábrázoló, riasztóan pedofil hangulatú, gusztustalan fotót nézegetni belépéskor. Tóthmátyás Tibor, a T-Online Magyarország Zrt. portáligazgatója posztunk miatt levelet írt nekünk, amiben a következõ szerepel: Az a probléma, amelyrõl írnak, minden, az Interneten mûködõ, felhasználói tartalmakat közzétevõ szolgáltatás esetén elõfordulhat. Így történt, hogy sajnálatos módon a freemail-en ma reggel két, meztelen gyermek képe jelent, amelyet egy felhasználó töltött fel. Természetesen haladéktalanul gondoskodtunk arról, hogy ez többé ne fordulhasson elõ, a képet töröltük, a felhasználót kizártuk a szolgáltatás használatából, valamint rendõrségi eljárás is indult.

Szűrt kommentelők
Behányva vigadás - csokis sör
2007.05.16. 13:30 | jackyll lengyel pszichedelikus sör/Karmi
Úgy látszik a könnyûdrogok megítélése Lengyelországban - legalábbis társadalmi elfogadottság szintjén - elég laza. Más magyarázatot hirtelen nem talált a Homár a csokis sör célkozönségének beazonosítására, de ez még az agyatlan habzsolás állapotában is túl extrém választás. Hurrikan jelenti a tereprõl, mint múltkor, amikor még csak a kókuszosnál tartottak:
Újabb fura ízû nõi sör jött ki Lengelországban. A Karmi nagyon nyomul, csak épp nem igazán jön össze. A csokis változatnak csak az illata csokis, íze már kevésbé, a málnás pedig nagyon silány.

A Homár egyelõre marad a Belle-Vue-nél.

Szűrt kommentelők
Re: Maki nyalom – A recskázós megoldás
2007.05.16. 12:26 | szily Dzsungel café/makis szóvicc

A vicces kedvû magyar kereskedõknek és vendéglátósoknak a makiról ismeretlen okból a szexuális örömszerzés ugrik be, ami arra utal, nem jártak még az Állatkert vonatkozó – bár tény, hogy vörös fénnyel megvilágított – házában. A maki egyáltalán nem szexis, maximum a szó gremlines-yodamesteres értelmében. De nem ezt akartam mondani, hanem azt, hogy írt a Homárnak „Pink Panther” Szabolcs, a pecalista legendás adminja, és megismertetett azzal, milyen is egy éjszakai félmajom és egy ötcombú asszony találkozása az étlapon, konkrétan a Dzsungel Café étlapján. Lucskos levél hajtás után.

Szűrt kommentelők
Arcba tolja tolta a pedofíliát a Freemail
2007.05.16. 12:00 | jackyll T-Online/AntiWeb2.0-kiáltvány
Folytatódik az új Freemail élõben tuningolása/botrányos bevezetése/atomra csokkerizálódása. Elõször a fanki felhasználási feltételek igézték meg a Homárt, aztán az olvasók pornóvideót kaptak a levelezésbõl kilépés után. A T-Online ingyenes alkalmazáscsomagja mostanra ért a csúcsra, merthogy meztelen kiskorúak képét tölti le (Update: töltötte, merthogy már nem tölti, kedd délelõtt töltötte)automatikusan a mit sem sejtõ felhasználó képernyõjére, akik épp csak beléptek levelezésükbe, mint Bird:
A csatolt képet ma a freemailes bejelentkezésemkor villant a pofámba. Azon kívül, hogy erkölcstelen (az itt található kép különösen), még talán jogszabályt is sért, hogy a mások általt feltöltött (itt cica.jpg) képeket a kérésem nélkül a pofámba nyomják (ráadásul arra kényszerítve, hogy magam is büncselekményt kövessek el, mert így a kép letárolódik a memóriába, ha megjelenik a képernyõmön, ha jól tévedek (nem vagyok internetguru).
Szűrt kommentelők
Re: Fingatják a Fillér utcai ovisok szüleit – Ne veszekedjen, mobilozzon!
2007.05.16. 11:35 | szily parkolás gyerekkel

Malacka ma pozitív energiákkal telítõdött, így gyorsan megoldást kínált Horváth Péter problémájára:

Horvath Peternek ajanlom szives figyelmebe: mobilparkolas: http://www.emert.hu/ es maris nem fogjak fingatni 30 forintert malacka
Szűrt kommentelők
Gyermeklelkületû vidám és precíz
2007.05.16. 11:22 | szily legvarpark.hu/légvárbérlés
Az a kósza, ugyanakkor burzsoá ötletem támadt, hogy mi lenne, ha légváras bulit rendeznénk Homár Borisz 5-dik születésnapjára. Most kezdtem online keresgélni, de már látom, hogy ez túl burzsoá szórakozás, 40 és 80 ropi között. (Ha valaki tud jót és tök olcsót, írja már meg nekem.) Így jutottam el a legvarpark.hu-ra, ahol a negyedév legjobb öndefinícióját printszkrineltem ki. Jelentekezzen, akinek a gyerekére a „precíz” a legjobb jelzõ!
Szűrt kommentelők
Fingatják a Fillér utcai ovisok szüleit
2007.05.16. 08:15 | szily sarc

Horváth Péter kiborult, hogy a parkolóõrök rászálltak a Fillér utcai óvodába kisdedet szállító szülõk autóira és reggelente keselyûként körözve fosztogatják a pénztárcájukat. Megnyugtatásul közöljük, hogy onnan egy parkolóõr-hajításnyira, a Bíró utcai ovinál, ahová Homár Miriam (3,5) és Homár Borisz (5) járnak, pont ez folyik, azzal a bónusszal, hogy ott egy banda ugyanabban a fél órás idõszakban még ki is fosztja a szülõk autóit, kifigyelõs-ablakbetörõs módszerrel. Levél hajtás után.

Szűrt kommentelők
Maki nyalom – Orális szex a fagyis dobozban
2007.05.16. 00:50 | szily Culinaris/kereskedelmi humor

A Homár-olvasó lány fellelkesült Uj Péter fagyis posztján és elküldte a csávóját a Culinaris csemegeboltba, de egy meghökkentõ kinyalós szóvicc majdnem lehetetlenné tette az oldott jégkrémezést. Erotikus shoppingolós részletek alant.

Szűrt kommentelők
Re: A hülyék anyja mindig terhes – Elnézte az olvasó
2007.05.15. 15:53 | szily ÁAK Zrt./tábla

Titkos futárpostával a fenti képet kaptuk az autópálya-kezelõ ertétõl, miszerint a fehérvári körgyûrûnél bizony jelölve volt, hogy csak nagyobb jármûveknek fizetõs a városközeli autópályaszakasz. (Korábbi posztunkban azt írtuk, nem jelölték.) Ezt elnézte az olvasó, de a dolog fõ problémán azért nem sokat változtat. Jó néhány kollégánk mesélte el ugyanis a szerkesztõségben, hogy itt, illetve más pályaszakaszoknál õket is megijesztette/megtévesztette az újonnan kirakott tábla, ami legalábbis nem egyértelmû.

Szűrt kommentelők
Bencés néven él tovább a Pallasz Panzió
2007.05.15. 14:05 | jackyll

Teljes a káosz Miskolc-tapolcán. Az önkormányzat állítólag bezáratta, mégis mûködik a Pallasz Hotel, míg szemben, a szintén a hotelhez tartozó panzió már Bencés Panzió néven nyomul. A rendõrség nem tud bizonyítani semmit, viszont szívesen veszik bárki segítségét, aki saját költségén "beépül" a szállodába. Crex crex volt olyan kedves és megfotózta a Homárnak a jelenlegi állapotokat kívülrõl:

A híres tapolcai panzió, a Pallasz eltûnt. helyette ma már Bencés Panziónak hívják. kár, hogy a tulaj...a klement, az nem változott. egy kis festés is volt:) a keritést lefestették. mondjuk a furnérlemezzel kitakart Pallasz felirat nem gyenge:DD
Szűrt kommentelők
Fogszabályozás lekvárral
2007.05.15. 12:06 | jackyll Herbária/Zölddió lekvár
A Homár spontán orális fixációba fordult napján újabb gyöngyszemmel kacérkodik. Kihívástól kaptuk ezt az speciális biolekvárt, aminek rendszeres használatával igen költséges szájesztétikai beavatkozásoktól menekülhet meg a fogyasztó:
Könnyû neked, drága Homárom, ott vannak a jó erõs ollóid! De mit kezdjek én, ha szeretnék enni a Herbária zölddió lekvárjából? Ugyanis tele van kõkemény fekete darabokkal: jobb esetben dióhéjjal, a rossz esetre gondolni sem merek. Küldök egy képet, amin látszik, hogy egy teáskanálnyi lekvár mennyi ehetetlen fogtörõt tartalmaz.
Szűrt kommentelők